2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بچه مو زمین نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 88 پست

اشتباهه وقتی بچه‌ خوابه بغلش میکنه نوزاد به خواب آروم احتیاج داره تا رشد کنه بعدم بغلی میشه که مکافاته برات 

بنظرم با آرامش ازش خواهش کن بذاره بچه بخوابه 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذوقشو دارن بخاطر همین 

عوضش خوشحال باش که بچه تو خیلی دوسش دارن 

این روحیه ی شما هم عادیه 

من روز دهم زایمانم خواهرم هی گیر داده بود برو حموم غسل کن منم حال نداشتم انقد گریه کردم و به سرم کوبیدم که نگو!الان یادم میفته خندم میگیره

زایمان انقد سخته و نخوابیدنای بعدش سخت تر که آدم ناخداگاه حساس میشه البته میگن هورمونا هم بی تاثیر نیستن

کم کم خوب میشه اولش هست و شما هم حساسی فعلا خیلی هردو درست می‌شید   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

شما تازه زایمان کردی مثلا واسه مراقبت از شما میاد.تا یه سالگی بچه که هر روز نمیاد خونت بچتو بغل کنه خیالت راحت از ماه دوم دیگه هیشکی دورت نیس

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
ن صب ک میشه میاد خونمون تا شب از وقتی زایمان کردم اعصاب نزاشته برام

به همسرت بگو باهاشون صحبت کنه 

درسته ذوق دارن 

ولی خب دارن شمارو اذیت میکنم دیگه.بچه هم بغلی میکنن بعداً عذابش فقط برای پدر و مادره 

بهشون بگه هر روز میان یا مثلاً یک ساعت بیان برن که اذیت نشی

با خنده بهش بگو مادر جون انقد شما بغلش میکنی آخرش بغلی میشه دو روز دیگه دورم خلوت بشه نمیزاره به کار ...

اینقد بی حیاس مگه جرئت میکنم الانم داره پوشکشو عوض میکنه میردیم بیرون همش تو بغل اونه

همش میگه دخترم دخترم الانم خواب بود بیدارش کرد تو بغلشه

بنظرمن سخت نگیر و برعکس خوشحال باش

بچه رو بده نگه داره تو هم به خونه و خودت برس

من تو هر دوتا بچم انقدر دست تنها بودم و نمیتونستم به خودم برسم افسردگی خفیف گرفتم. 

تو بچه دومم بچه اولم بدون شام و گرسنه خوابید، تاصبح زار زدم

بچه هم بهش عادت نمیکنه نترس. 

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹