2777
2789

سلام دوستان من کف دستام هر دوتاش اگزما گرفته خشک و ترک برداشته مثل پیرزنا شده دستم خیلیی ناراحتمم خسته شدم هر کرم و پماد استفاده کردم نتیجه نداد حتی دکتر چند بار رفتم بازم اصلا نتیجه نگرفتم 

این جا ی سری از دوستان گفته بودن با حنا درمان شدم راسته یعنی میشه ؟؟؟🥺🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین از دستکشای پزشکی هست ک میچسبه به دست بگیر شبا با وازلین و روغن زیتون چرب کن زیاد هااا تا صب توی اون دستکشا بذار باشه چندین شب انجام بده 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ببین از دستکشای پزشکی هست ک میچسبه به دست بگیر شبا با وازلین و روغن زیتون چرب کن زیاد هااا تا صب توی ...

هرشب دستکش میپوشمم حسابی هم چرب میکنم ولی بازم اصن فایده نداره این ترک ها نمیره 🥺💔

هرشب دستکش میپوشمم حسابی هم چرب میکنم ولی بازم اصن فایده نداره این ترک ها نمیره 🥺💔

من اگرما دارم روی دستام جوشایی در میاد ک مث چی میخاره و گاهی حتی خون میاد ی کرم دارم ک دکترا بهم ذادن تو بچگی اسمش فلوئوسیلونه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

عزیزم من به شخصه اطلاعی ندارم ولی حتما از پزشک و داروساز کمک بگیر 

از شوینده های کرمی بنظرم برای شست و شو استفاده کنید 

کرم دست لاروش پوزای و اوسرین من تعریف شو شنیدم ولی نمی‌دونم برای اگزما چطور باشه 

عزیزم من به شخصه اطلاعی ندارم ولی حتما از پزشک و داروساز کمک بگیر  از شوینده های کرمی بنظرم بر ...

عزیزم رفتم متخصص پوست چند تا دکتر کرم های دست ساز و پماد و اوره ثمین انواع کرم اصن فایده نداره الان دوتا دستام اگزما گرفته 😞