2777
2789
عنوان

بعد از مدت ها برگشتم و ی...

118 بازدید | 8 پست

کمک کوچولو میخوام 

کمکم میکنین توی خرید لپتاپ؟

۲۰ هزینه میکنم نهایتا 

ی لپتاپ واسه کنکور و درس خوندن و فیلم دیدن و عکس ریختن میخوام چ مدلیو پیشنهاد میدین؟ یکی دوتا بازیم شاید نصب کنم

خودم نظرم ایسوس هست یا مک بوک ۲۰۱۵ 

نظرشما چیه؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Del

ایسوس خوب نیست؟

چون نمیخوام دیگه عوضش کنم و شاید ۵-۶سال باهاش کار داشته باشم

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

ایسوس عالیه عالییی من برا کنکورم داشتم خیلی خوب بود

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥
ایسوس عالیه عالییی من برا کنکورم داشتم خیلی خوب بود

چ مدلی عزیزم؟

چندگیگ رم بود چندگیگ حافظه چند اینچی بود

چرا اتفاقا عالی منم این مدل مد نظر داشتم گفتم

مرسی عزیزم 

اخه ایسوس هم مدلهای مختلفی داره نمیدونم کدومو بگیرم ک موندگار باشه برام