الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر حسین پناه عمل بینی گوشتی برای اولین بار بین ۶۰ تا ۶۵ میلیون برای بار دوم ۸۰ میلیون فقط موندم این چی درمیاره 😂
دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست
میگن گوشتی خوب در نمیاد .مال خاله ی من گوشتی بود میگن خیلی بد شده .من ندیدمش .ولی من میگم هر چی باشه از قبلیه بهتر میشه. .مال من هم استخوانی بود هم گوشتی طبیعی عمل کردم .اون اندازه که همه انتظار دارن کوچیک نیست ولی راضیم به صورتمم میاد
یه مشاوره پیش رویا لطفی یگانه برو من کارهاشو تو اینستا دیدم البته قبلش هم یکی رو از نزدیک دیدم
رویا لطفی گوشتی رو خوب در میاره؟
برا خواهرم گوشتیه
دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست