2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

342 بازدید | 16 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

شما عمل بینی انجام دادید؟ ؟از کدوم دکتر راضی هستید؟

من دماغم گوشتیه..بین دکتر علی اکبر عطایی و دکتر سعید رجبیان موندم

شما تجربه ای دارید که کمکم کنه😭

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشاوره پیش رویا لطفی یگانه برو من کارهاشو تو اینستا دیدم البته قبلش هم یکی رو از نزدیک دیدم

اره دیدم کاراشو قشنگه ولی هزینش خیلی بالاس ۳۵ میلیون حدودا گفتن ک برای بینی گوشتی بیشترم میشه

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
مرسی عزیزم  لیفت بدرد بینی من نمیخوره

سلام 

شما عمل کردی با دکتر رجبیان؟

راضی هستی

زیباترین افکارم را که جمع میکنم ....
دسته گلی میشود شبیه تو....پسر عزیزم عاشقانه تورا دوست دارم

دکتر حسین پناه عمل بینی گوشتی برای اولین بار بین ۶۰ تا ۶۵ میلیون برای بار دوم ۸۰ میلیون فقط موندم این چی درمیاره 😂

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

میگن گوشتی خوب در نمیاد .مال خاله ی من گوشتی بود میگن خیلی بد شده .من ندیدمش .ولی من میگم هر چی باشه از قبلیه بهتر میشه. .مال من هم استخوانی بود هم گوشتی طبیعی عمل کردم .اون اندازه که همه انتظار دارن کوچیک نیست ولی راضیم به صورتمم میاد

یه مشاوره پیش رویا لطفی یگانه برو من کارهاشو تو اینستا دیدم البته قبلش هم یکی رو از نزدیک دیدم

رویا لطفی گوشتی رو خوب در میاره؟

برا خواهرم گوشتیه 

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست