2777
2789
عنوان

متاهل ها لطفا به من مجرد جواب بدین

465 بازدید | 13 پست

سلام آبان ماه ۲۸ ساله میشم.زندگی سختی داشتم و خیلی موقعیت ازدواج نداشتم.از نظر قیافه و تیپ خیلی خوبم اما مشکلات مالی و خانوادگی دارم.

حالا بعد ۳سال دوست پسرم خاستگاری کرده اونم با کلی داستان و ... واقعا حتی برای همین ازدواج هم من آماده نیستم نه روحی نه هدف نه مالی....به پوچی رسیدم و حس میکنم حتی دبگه دوسش ندارم و عادته ....نمیدونم بخاطر مشکلاتم این حس بوجود اومده یا تاثیر بقیه که میگن ازدواج بیخوده و مجردی بهتره....

دلم میخواد بهش بگم برو و مجرد بمونم اما نمیتونم 

رو هوا موندم

جز این هم خاستگار دیگه ندارم 

تو خونه پدرمم راحت نیستم

واقعا پسر خوبیه سر یسری چیزا اختلاف داریم اما اختلاف بین دو نفر عادی هست ماهم ...

مشکلامو باز نکردم اما دیگه دارم روانی میشم از موقعیتم

دلم میخواد یه خونه باشه خودم تنها ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزنگ مشاوره ۱۴۸۰  و این که ی فرصتی ازش بخواه تا بیشتر فکر کنی..بگو بزار ی کم کارامو جمع کنم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ازدواج و زندگی مشترک هم سختی داره هم راحتی هم خوشی داره هم ناخوشی. من ۲۲ سالمه ۵ ساله که ازدواج کردم بخام با دوره عقد بستگی  حساب کنم. بنظر من خیلی خوبه ادم یکیو داشته باشه شب تو بغلش بخابه بهش تکیه کنه محبت ببینه کنارش بچه داربشه. اگه واقعا خواستگارت خوبه جواب مثبت بده همه ی ما ادما نیاز ب همدم داریم فرصتتو از دست نده تنهایی تا ی جایی خوبه ولی بعدش ب شدت خسته و افسرده میشی

ازدواج کن چیه مجردی دگ الان سن ازدواجته من خوشم نمیاد دختر غز یه سنی تو خونه پدری بیشتر اذیت میشه تا  خونه خودت و اینکه زندگی همینه هیچ جا گل و بلبل نیس

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بنظرم اولین کاری که باید بکنی، بستن راههای ورود افکار و نظرات منفی به ذهنته(از جمله منفی‌بافی‌های بعضی از اعضای همین سایت)، در وهله‌ی دوم دیدن نکات مثبت و مشترک خودت و خواستگارته( که ظاهرا خوب هم میشناسیش) 

سوم تبدیل مشکلات بزرگت به تکه‌های کوچکتر تا حلش آسونتر بشه 

چهارم مشورت گرفتن از شخصی امین که از زندگی و مشکلاتت خبر داره و بدون سوء‌استفاده میتونه بدرستی راهنمایی کنه یا در نهایت رجوع به مشاور خوب 

این تردید و دودلی کاملا طبیعیه، فقط باید بتونی از پس تبدیلش به یقین، بر بیای. 

در هرصورت آدم موجودی اجتماعیه و احساسیه، و باید کسی باشه که بتونه احساسات و عشق و علاقه‌ش و محبتشو بهش ابراز کنه و براش خرج کنه، حتی منزوی‌ترین آدمها هم نیاز به همدم خوب دارن. 

فکر میکنم اگه با خواستگارت بیشتر از پنجاه شصت درصد تفاهم داری، معطلش نکن و بذار موضوع بطور رسمی جلو بره. خیلی هم نگران مسائل مالی نباش، ان‌شاءالله خدا جور میکنه، مخصوصا برای ازدواج، خرید خونه و سفر حج. 

تجربه‌ی هر سه رو دارم که میگم. 

نترس برو جلو، پبشاپیش عروسیت مبارک💐💐💐

بنظرم اولین کاری که باید بکنی، بستن راههای ورود افکار و نظرات منفی به ذهنته(از جمله منفی‌بافی‌های بع ...

عزیزمممممم ممنونم برای حرفات من چقدر حس کردم شما آدم پخته ای هستی و همه چیز رو باز کردی برام ...ممنونم از راهنماییت تو مشخصه راهنمای خوبی هستی 

ازدواج و زندگی مشترک هم سختی داره هم راحتی هم خوشی داره هم ناخوشی. من ۲۲ سالمه ۵ ساله که ازدواج کردم ...

درسته 

من حتی اگه پولدار بشم و خونه و ماشین بخرم باز نیاز به یک مرد دارم و ممکنه رابطه های غیر از ازدواج داشته باشم وقتی به این موضوع فکر میکنم میگم بهتره ازدواج کنم که به خلاف کشیده نشم چون آدمی نیستم تنها بمونم.....

درسته  من حتی اگه پولدار بشم و خونه و ماشین بخرم باز نیاز به یک مرد دارم و ممکنه رابطه های غیر ...

ولی با این وجود باز هم میگم بخاطر نیاز عاطفی و جنسی خودمو یکی دیگه رو گرفتار نکنم و هرروز لعنت کنم خودمو

ولی با این وجود باز هم میگم بخاطر نیاز عاطفی و جنسی خودمو یکی دیگه رو گرفتار نکنم و هرروز لعنت کنم خ ...

وقتی ازدواج کنی و محبت ببینی و لذت جنسی رو بفهمی و لذت بچه دارشدن و مادرشدن بفهمی از خدا رو شکر میکنی و ی روزی ب این طرز فکرت میخندی