2777
2789
عنوان

گل مژه زدم داخل چشمم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 17 پست
نه هنوز نتایج نیومده   اتفاقا کاملا ب موقس😘😘 میشه لطفا درباره دانشگاهش یکم توضیح بدی؟ م ...

ببین دانشکدش تو دانشگاه اصلی نیست و دانشکده علوم مالی رشته مدیریت مالی رو داره که نزدیک میدون ولیعصره و دسترسی مترو و بی ارتی داره

خوده دانشکدش ولی یه ساختمونه که فضای سبز و اینا نداره😂 اگه فضای دانشگاه مهمه واست(منم ترم اول حرص می‌خوردم که چرا حیاط نداره:) ولی الان مهم نیست دیگه واسم) احتمالا نمی‌پسندیش

درباره خوابگاه هم چون استفاده ندارم شناختی ندارم ولی فکر کنم دوتا خوابگاه داره تو شهر که نزدیک نیست خیلی به دانشگاه. اینو می‌تونی سرچ کنی ببینی کجاهاست خوابگاهش. ساعتش هم نمی‌دونم ولی عموما دخترا تا ۹ و پسرا تا ۱۲ می‌تونن بیرون باشن.

درباره پرسنل هم که مثل بقیه پرسنل ادارات دولتی هستن و حرصت میدن کلی( مثلا من فردا انتخاب واحد دارم و نصف درسایی که می‌تونم بردارم پر شده و نمی‌دونم الان باید چیکار کنم😂)

اساتیدش هم تو گوگل بخوای سرچ کنی میگه که بهترین دانشکده مدیریت هست و انصافا اساتید نسبتا خوبی هم داره و تو کل دانشکده به جز ۴ ۵ تا استاد که واقعا اذیت می‌کنن بقیه‌شون خوبن

درمورد خود رشته مدیریت مالی هم میشه نظرتو بهم بگی لطفا؟ رشته سختیه؟ شما الان شاغلی؟ خیلی متفاوته ...

درباره رشته هم تمام مدیریت ها همه درساشون شبیه همه و فقط دروس تخصصیشون (سرچ کنی میگه چند واحد تخصصی دارن هر کدوم) باهم تفاوت داره وگرنه بقیه درسا حتی با حسابداری هم یکیه

سختیش هم نه اصلا رشته سختی نیست. کلا مدیریت و حسابداری جزو رشته‌های اسونی هستن که شبیه بقیه رشته‌ها تو دانشگاه چیزی یاد نخواهی گرفت و خودت باید حالا یا شاغل بشی یا جدا دوره بگذرونی که لم کار دستت بیاد. 

تنها تفاوتی که دارن اینه که مدیریت مالی رشته جدیدتری هست که بازار کارش گسترده‌تره و معمولا می‌گن که مادر مدیریت‌هاست. 

جاهایی که می‌تونی کار کنی از حسابدار و کارمند بانک و شرکت‌های بیمه گرفته تا تخصصی‌ترش که بازارهای مالی هست می‌تونی مشغول بشی. اکثر بچه‌های مالی هم تو همین حوزه بازار مالی مشغول به کار میشن.

درباره مدیریت دولتی راستش اطلاعاتی ندارم که بخوام مقایسه کنم با مالی. دیگه خودت درساشون رو سرچ کن ببین به کدوم بیشتر علاقه خواهی داشت و حتما مسیر دانشگاه و خوابگاه و شهریه هم در نظر بگیر

فکر کنم جواب دادم به همه سوالات

بازم سوالی داشتی در خدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.