سلام خانما من یه 4 ماه پیش دندون عقلم یکمش اومده بیرون الان لثه روش ورم کرده و یه هاله سفید رنگ روشو گرفته بنظرتون بقیش در میاد؟ چیکارش کنم اصلا نمیتونم دندونامو بزارم رو هم. 🤕
شما دندون عقلتون تا حالا اینطور بوده ک بقیشم در بیاد؟
منم لثم بالا اومده بود دکتر گفت باید جراحی کنیش ولی میترسمممم
شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین جوری بود،و بعد مراجعه به دندانپزشک فهمیدم چون لثه و فک من کوچیک بوده اصلا جا نداشته در بیاد و کم کم داشت از زیر دندان های دیگه رشد میکرد به حدی به فکم فشار میاورد که گوش درد شدید داشتم
شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭