تقریبا سه سال و هشت ماهشه،مثلا وقتی من سرگرم کار هستم میره تو اتاق در رو میبنده و پشتش چندتا بالشت میزاره،وقتی میرم تو میبینم شلوار و شورتش رو درآورده و سریع از جاش بلند میشه،نمیدونم میترسه یا خجالت میکشه همش میگه برو بیرون و میاد در رو فشار میده تا کامل باز نکنم،دارم دیوونه میشم😞 ولی باهاش تند برخورد نمیکنم،توروخدا راهنماییم کنین
ببخشید اینو میگم شما ها جلوش لخت نبودین یا چیزی ندیده حتما مراقبش باش تو رو خدا
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
در میاره چیکار میکنه ندیدی تا حالا مشاوره برو چیزی ندیده ی موقع؟؟
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
ببین این مسائل علتش و نحوه برخورد باهاش خیلی مهمه واقعا باید حتی شده انلاین از روانشناس کودک کمکبگیری
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
توی این سن آشنایی با عضو تناسلی صورت میگیره و چیز عجیبی نیس ولی سرگرمش کن و بگو هیچوقت نباید شلوارتو در بیاری یا از اتاق بیارش بیرون و با اسباب بازی و تلوزیون سرگرمش کن
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
یوقت چیزی ندیده؟؟ یا بچه ای که هم بازیش باشه بهش چیزی گفته باشه؟
میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️