2777
2789
عنوان

ضعیفی چشم

9873 بازدید | 18 پست

بچه ها من از۱۴سالگی چشمام ضعیف شده و اصلا شمارش ثابت نمونده هر سال یه نمره افزایش شماره دارم الان شماره چشام ۵شده دکتر میرم میگه از گوشیه ولی خودم میترسم از دیابت اینا باشه چون خیلی وقته ازمایش نرفتم علائم شایعش چیه و کسی هست مثل من شماره چشماش ثابت نباشه؟ میترسم با این رویه کور بشم

طبیعیه از گوشی و تلویزیون یا درس خوندن هست البته تغذیه نامناسب هم خیلی تاثیر داره ،تا ی سنی شماره چش ...

یعنی نمیشه علت دیگه ای داشته باشه؟ چون قوز قرنیه و اب مروارید ندارم فکرم میره به دیابت اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نمیشه علت دیگه ای داشته باشه؟ چون قوز قرنیه و اب مروارید ندارم فکرم میره به دیابت اینا

منم از نوجوونی عینکی شدم هر سال زیاد میشد تا رسید به هشت ،بعد عمل کردم ولی خب ی سری چیزا باید رعایت کنی برنگرده

منم از نوجوونی عینکی شدم هر سال زیاد میشد تا رسید به هشت ،بعد عمل کردم ولی خب ی سری چیزا باید رعایت ...

به خاطرکنکور اینا سه سال بکوب‌ با گوشی سر و‌کار داشتم ولی خب میبینم دوستامم عینکین و مثل من استفاده میکنن ولی ثابته مال اونا میگم نکنه علت دیگهای داشته باشه😥

عزیزم منم از 10-11 سالگی چشام ضعیف شده و اصلا ثابت نمونده هر سری میرم معاینه ضعیف تر شده  الان ...

مال من خیلب فجیع افزایش پیدا میکنه یعنی هر یک سال یه نمره زیاد میشه

مال من خیلب فجیع افزایش پیدا میکنه یعنی هر یک سال یه نمره زیاد میشه

خب مال من یکم ارثیه چون خانواده پدریم اکثریتشون این مشکلو دارن اما خب ضعیف شدنش اینقدر با سرعت نیست الان 22 سالمه و طی 11-12 سال هنوز به 3 نرسیده

خب مال من یکم ارثیه چون خانواده پدریم اکثریتشون این مشکلو دارن اما خب ضعیف شدنش اینقدر با سرعت نیست ...

خانواده پدری منم ۸۰درصد عینکین ولی مال اونام با این سرعت نیست

یعنی تغذیه چطور باید باشه؟ چون من هله هوله خیلی میخورم میتونه از این باشه؟

بعضی از ویتامین ها خیلی تو ثابت نگه داشتن نمره چشم موثره مثلا Aمیتونید سرچ کنید هست باید برنامه غذایی تون رو روی اون خوراکیها تنظیم کنید ،هویج تخمه آفتابگردان جعفری ،کلا هم اگر بدن بی قوه باشه مثلا غذا خوب نخورید یا گوشت و خوراکیهای مقوی نخورید شماره چشم بالا میره،دیدید اونهایی که روزه میگیرن نمره چشمشون بالا میره چون بدن ضعیف میشه 

عزیزم من که عینکی نیستم و اطلاعات تخصصی ندارم، ولی شنیدم که ممکنه اضطراب و استرس عاملش باشه یا مثلاً هیچ وقت نباید دچار یبوست بشی، چون به چشم، فشار میاره و باعث همین مشکلات میشه. 

دیگه اینکه شنیدم طب سنتی، میگه اگه هر روز ناشتا هلیله سیاه آسیب شده، یه نوک قاشق مربا خوری بخوری، هم به شدت واسه نور و بینایی مفیده و هم زمان، یبوست هم برطرف میشه. 

فقط اگر خواستید استفاده کنید، اولاً برای احتیاط با پزشک 

طب سنتی مشورت کنید و دوما تازه به تازه آسیاب کنید فقط واسه سه چهار روز، چون سمی میشه. 

سوره حمد هم برای شفای بیماری ها مؤثره. زیاد بخونید. 

همچنین دعای والدین در حق فرزند، باعث رفع ناراحتی ها و مشکلات میشه.