2777
2789

از بچگی به خاطر نسبت فامیلی که داشتیم همدیگه رو میدیدم ولی خوب نسبت فامیلی دوری داشتیم ولی رفت و آمد میکردن...

پسره خیلی درس خوان بود خیلییییییی ها از اون خر خون ها بود و سرش همش تو درس بود 

منم واقعا هیچ حسی اون موقع ها بهش نداشتم...😬

تا اینکه به خاطر یک موضوع کوچیک خانواده هامون شروع کردن به دعوا و جنگ کردن🤦‍♀️و حسابی دعوا شده بود به خاطر یک موضوع الکی 

خلاصه من حدود ۶یا ۷سال خبری از اونها نداشتم ولی خبر داشتم که پسره با رتبه خوبی داره رادیولوژی درس میخونه...

منم درس خوان بودم اون دوران 😅😂بر خلاف الان که دانشجو هستم کتاب ورق نمیزنم😂

خلاصه کنکور مو خوب دادم و رشته های دکتر بی هوشی.دبیری و رادیولوژی قبول شدم به انتخاب پدر و مادر و مشاور رادیولژی رفتم

😅تو دانشگاه چند بار همدیگه رو دیدیم سلام و احوال پرسی کردیم ولی اون سال بالایی بود😬

رفته رفته نمیدونم واقعا چی شد که مهرش به دلم نشست و اونم دلبری میکرد😂

ولی با وجود اون همه جنگ و دعوا و کینه های شتری الان ۳ سال هست که هی میاد خواستگاری و پدر و مادر من با بدترین فوش ها راهی ش میکنن بره😔فقط به خاطر کینه هاشون....خانواده خودشم خیلیییییییی مخالف هستن و حسابی پسره رو اذیت میکنن😔من خیلی دوستش دارم اونم دوستم داره ولی با وجود خانواده هامون هیچ وقت بهم نمی رسیم...

ببخشید طولانی شد♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیارو چ دیدی شاید ی روز باهم نشستین تو خونتون و ب این روزاتون خندیدین و خاطرش کردین 

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
😅نذارم؟؟

میل خودته 

اخه انگار خیلی ها نمیدونن کار بدیه 😬 الان میریزن روی سرم چرا اینو گفتی 

دوست داشتی بزار اما درست نیست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜