2777
2789
عنوان

خانما یه دقیقه بیاید

110 بازدید | 11 پست

سلام دیشب رفتم ی مانتو پاییزه خریدم آوردم خونه پوشیدم دیدم برام کت میشه خیلییییی کوتاهه الانم زنگ زدم مرد میگه اصللااا عوض نمیکنم الکی خودتو خسته نکن گفتم بابا قدم بلنده خیلی کوتاه میشه برام گشت هست الان اصلا نمیتونم اونو بپوشم گفت نه عوض نمیکنم تو این ۴ سال من آنقدر کار فروختم اومدن گفتن ک عوض کن اصلااا عوض نمیکنم ‌ خب من ۶۰۰ دادم بهش چجوری بندازم دور الکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مغازه اش یکی که سر زبون داره رو ببر بگو غلط میکنی عوض نمیکنی پس که نمیدم عوض میکنم

گفتم گفت اصلا خودتو خسته نکن گفتم بیام مغازه بپوشم ببین ک چقدر کوتاه ربطی ب شوهرم نمیزاره بپوشم نداره گشت نمیزاره گفت اصلااا

بعضی بوتیک ها اینجورن،تعویض ندارن.پرو نکردی مگه؟داشته باش مهمونی وگشت وگذار بپوش،بازار وخیابون باهاش ...

نه بابا . بیچاره شوهرم گفتا بپوش گفتم مانتو دیگ میدونم گفت این حالت کت داره ها گفتم ن .مثل سگ پشیمونم ک حرفشو گوش ندادم 

نه بابا . بیچاره شوهرم گفتا بپوش گفتم مانتو دیگ میدونم گفت این حالت کت داره ها گفتم ن .مثل سگ پشیمون ...

غرغرهاشو تحمل کن چندروز😅کاریه که شده.بنظرمن اگه بری قطعا دعوامیشه که من اصلا حال ندارم بخاطرمانتو حرف بشنوم و چندروز عصبی بشم،مهمونیا بپوش.یکی هم بعدا بخر برای روزمره

غرغرهاشو تحمل کن چندروز😅کاریه که شده.بنظرمن اگه بری قطعا دعوامیشه که من اصلا حال ندارم بخاطرمانتو ح ...

اخه اصلااا بهم نمیاد بخدا تابالای باسنم هست اونو من چجوری واسه مهمونی بپوشم مدلش اسپرته

اخه اصلااا بهم نمیاد بخدا تابالای باسنم هست اونو من چجوری واسه مهمونی بپوشم مدلش اسپرته

بااین حساب،حضوری برو،شاید قبول کرد.مثلا بگو حتی با ی گرون تر تعویض میکنم،یکم مظلوم نمایی

مگ نمیتونم بخاطر اینک مانتو کوتاه میفروشه شکایت کنم ازش با این بترسونمش

باشکایت راه به جایی نمیبری،همه بوتیک ها لباس کوتاه دارن،اونم میگه واس قد تو کوتاهه،واس یکی باقد متوسط،اندازس.تهش ی برگه میزنه به دیوار که نگاه،نوشته جنس فروخته تعویض وپس گرفته نمیشود

باشکایت راه به جایی نمیبری،همه بوتیک ها لباس کوتاه دارن،اونم میگه واس قد تو کوتاهه،واس یکی باقد متوس ...

اتفاقا پیام دادم بهش ک میرم شکایت میکنم اصناف ک مانتو جلوباز و مانتو کوتاه ممنوعه شما چرا میاری . رید ب خودش گفت باشه بیا تعویض کنم رفتم گفت اگ چیزی پسندت نشده پولت بمونه هفته بعد میخوام جنس جدید بیارم بیا ببر گفتم باشه