2777
2789

فقط خودم و دخترم هستیم  چند روزم میخوام بمونم قبلا کادو خونه شو بردم الان مامانم میگه زشته ورداری اینا رو ببری یکی دو وعده ناهار مهمونشون کن بیرون ولی من روم نمیشه تو این گرونی دست خالی برم 

ببری زشته خب

همونجا گاهی خرید کن یا دعوتشون کن

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابیدین همه 👀

نه والا به لطف فرزند سحر خیز از ۷ بیدارم😖🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

نمیدونم فکر نکنم زشت باشه 

ما هم دوستامون میان شمال خونمون موقعی که دسته جمعی میان یا زیاد میمونن خیلی از وسایل و میارن 

ما خیلی باهم راحتیم مشکلی هم نداریم خب بالاخره تو این دوره زمونه پذیرایی از مهمون اونم چند روز یکم سخته و هزینه بردار 

به نظرم مثلا مرغ یا گوشت یا مواد یک غذایی ببر که به بهانه جوجه من خوشمزه است یا ... که به طرف بر نخوره و شما هم برده باشی چیزی اونجا هم میوه اینا بخرید یا غذا مهمون کنید ولی روغن و ماکارانی بده به نظرم

ای جانم  خدا حفظش کنه پاشید باهم صبونه مشتی بزنید

دوسالشه گلم خدا عزیزاتو حفظ کنه😘

به نظرم مثلا مرغ یا گوشت یا مواد یک غذایی ببر که به بهانه جوجه من خوشمزه است یا ... که به طرف بر نخو ...

مرسی بچه ها

اره خب میتونم همونجا گوشت و مرغ بخرم بگم‌میخوام کباب درست کنم 

البته اصلا بلدم نیستم 😅ولی فکر خوبیه 

خب تو ساکت جا بده ولی در نیار ببین شرایط چه جوریه شاید نتونستی اونجا بری خرید و شابد دستشون خالی بود اونوقت رو کن

بعدشم دو روز هستی سعی کن یه وعده مهمون کنی یه بارم اگه باهم رفتید بیرون میوه ای چیزی بگیری به نظرم کافیه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ما باغ خاله ام ک میریم هرچی میخوایم میخریم میبریم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خب تو ساکت جا بده ولی در نیار ببین شرایط چه جوریه شاید نتونستی اونجا بری خرید و شابد دستشون خالی بود ...

میتونی مثلا از سوپری چیزای ضروری و کم حجمو بگیر مثلا پنییر برای صبحونه یه قالب پنیر بخر برای صبحتون یه مختصری هم سوغات ببر اونجا هم یه کم میوه بخر اگه شرایظ بود

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇