2777
2789
عنوان

منشی

264 بازدید | 15 پست

۶ روزه ک منشی ی مطب دندونپزشکی شدم

روز اول دکتر گفت ک یکم اخلاقم تنده و اینا

ولی فک نمیکردم ک جلو همه مدام تحقیرم کنه 

بیمارارو اذیت میکنه سرشون داد میزنه بدو بیراه میگه

بمنم میگه توعم باااید مثل من باشی

باید با مریضا بد رفتاری کنی سرشون داد بزنی تا ازت بترسن

منم بهش گفتم نمیتونم ب کسی بی احترامی کنم

تو این ۶ روز هروز ب قدری سرم داد میزنه و دعوام میکنه ک بعد ۴ ۵ ساعت ک میرسم خونه انگار کوه کندم 

انرژیم صفر میشه

من عصرا میرم سالن کراتین میکنم

صبام خالیه گفتم یکاری باشه ک هم تایمش کم باشع هم بتونم با پولش بقیع دوره های ارایشگاهو بگذرونم

نا گفته نمونه ی نرس هم داره ولی اصلا با اون تندی نمیکنه چون...🙄دیگه خودتون بفهمین

چند حقوق میده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایی ک حالت خوب نیس نرو زیر بار زور هم نرو حالا هرچی باشه

وقتی ناراحتی تصمیم نگیر *وقتی دیر میشه عجله نکن *وقتی یکیو دوسش داری زود بهش نگو بذار خودش بفهمه *وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده *وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن *وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه *وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن😊👌

دختر خوب هیچی ارزش خراب کردن حال خوبتو نداره. داری اعتماد به نفس و عزت فستو به بهای حقوقت میدی.۴ روز دیگه به خودت میای میبینی با خودت غریبه شدی و قلبت رو خشم و کینه گرفته. همین فردا برو و استعفا بده. 

نرو دیگه

خانوادم خیلی شکاک و گیرن ینی اگه یماه و برم دیگه نرم یچیزی ولی اگ الان ول کنم انقد میزنن تو سرم میگن بی عرضه ای یاعم ک فکرای بد بد میکنن دردسر میشه

خانوادم خیلی شکاک و گیرن ینی اگه یماه و برم دیگه نرم یچیزی ولی اگ الان ول کنم انقد میزنن تو سرم میگن ...

منطقی نیس حرفت

واقعیت رو بگو به خونوادت 

بگو بدرفتاری میکنه هم با من هم بیماران

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
 دختر خوب هیچی ارزش خراب کردن حال خوبتو نداره. داری اعتماد به نفس و عزت فستو به بهای حقوقت میدی ...

دقیقا هرشب گریه میکنم ک فردا بتونم دوباره برم سرکار بغضم خالی شده باشه

من یکم مغرورم ینی واسه شخصیتم خیلی ارزش قائلم اینم مدام خوردم میکنه

امروز ب حدی سرم داد میزد ک مریضا بهش اعتراض میکردن ک ولش کن چرا باهاش اینجوری حرف میزنی ولی انگار ن انگار

فک میکنه این اخلاق بدش مدلشع نمیدونه ک باید اصلاحش میکرده

امروز ی مریض زیر دستش انقد اشک ریخت دلم خونه بخدا

از صبه رسیدم هنوز فکرم درگیره 

منطقی نیس حرفت واقعیت رو بگو به خونوادت  بگو بدرفتاری میکنه هم با من هم بیماران

گفتم مامانم میگه توعم جوابشو بده داد بزن ولی بزا یماه تموم شه وگرن بابات انقد غر میزنه مارو دیونه میکنه

منم ادمی نیستم ک با همچین ادم نادونی دهن ب دهن بزارم فقط سکوت میکنم تا داد و بیداداش تموم شه

عامو مگه خلی که با این شرایط بازم به رفتن حتتتتتتتی فکر می‌کنی ؟!  من باشم فرداش میگیرم می‌خوا ...

واقعا دلم میخواد یروزی دست ب تخریبش بزنم ولی یجوری ک تا عمر داره یادش بمونه

بهم میگه از ربات بدتری

لالی

میگه پرونده بیار بیشتراز ۵ ثانیه طول بکشه داد میزنه یا میگه خانوم فلانی شما مگ کری 

مریضا چرا با این اخلاقش تحملش می کنن؟

چون ۳۰۰ تومن ارزون تر از بقیه جاها کار میکنه

البته ۹۰ درصد مریضا بعد از ی جلسه دیگه نمیخوان بیان 

ولی چون کارشون تا دو سه جلسه طول میکشه مجبورن 

چون کار نصفه رو دکتر دیگه قبول نمیکنه

همه بیمارا مدام از اخلاقش غر میزنن

واقعا دلم میخواد یروزی دست ب تخریبش بزنم ولی یجوری ک تا عمر داره یادش بمونه بهم میگه از ربات بدتری ...

چه بی شخصیت

من اگه جای تو بودم فردا همین کارو میکردم که گفتم و بعدم یه پیام میدادم که برو به درک و تمام 

کارفرما هم تا این حد بی شخصیت ؟!!!! 

اگه بری با این وضعیت خودت خودتو بی ارزش کردی رسماً