2777
2789
عنوان

شکرگزاری شبانه. دخترا بیاین

233 بازدید | 29 پست

بچه ها بیاین اینجا هرشب بخاطر اون روز و اتفاقاتی ک افتاده شکر گذاری کنیم ببینیم نتیجه میگیریم حالمون بهتر میشه یا نه 

اگه پایه هستین هرشب انجامش بدیم

خانه ام ابریست اما در خیال روزهای روشنم...

پایه ام 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خوبه 

خدایا شکرت ک توی کلاس امروز حسابی پیشرفت کردم و همهچیو یاد گرفتم

خدایاشکرت ک چشمم خوب شده 

خدایاشکرت رابطه م باشوهرم عالیه 

خدایا شکرت ک تناسب اندامی ک میخاستموبدست اوردم

خدایا شکرت ک دوستای خوبی دارم 

خدایا شکرت ک چشمای دخترم خیلی بهتر شدن

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

خب چکار کنیم الان بگو 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

خدایا بابت اینکه امروز اتفاق بدی نیوفتاد شکرت                      خدایا بابت اینکه همه عزیزام سالمن شکرت                            خدایا بابت روز قشنگی که داشتم شکرت 

خدایا بابت اینکه امروز اتفاق بدی نیوفتاد شکرت                 ...

تو شکر گزاریت از چیزای منفی استفاده نکن خواهر قرار نیست اتفاق بدی هیچ وقت برای شما و من بیافته شکر کن که مول همیشه همه چی خوب بود ...

خودم میگم

خدایا شکرت ک امروز با بچه هام خوش اخلاق بودم

تونستم بیشتر از دیروز درس بخونم 

تونستم ختم زیارت عاشورامو انجام بدم

تو ی گروه لاغری عضو شدم

خدایا مرسی بخاطر امروز و بچه هام 

خانه ام ابریست اما در خیال روزهای روشنم...

خدای مهربون بابت خبر خوب امروز بی نهایت شکرگذارم خدای رحم کننده از این که حالم پدرم امروز بهتر بود هزاران بار شکر گذارم خدای بخشنده از این که انسانهای خوبی رو سر راهم قرار میدی سپاسگزارم 

تو شکر گزاریت از چیزای منفی استفاده نکن خواهر قرار نیست اتفاق بدی هیچ وقت برای شما و من بیافته شکر ک ...

آهان مرسی گفتی عزیزم