2777
2789
عنوان

به چه بنیاد یا موسسه خیریه ای کمک می کنید ماهانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 22 پست
اگه بخایم حامی یه بچه بشیم باید چه مبلغی کمک. کنیم 

هرچقد دلت بخواد از ۱۰ تومن تا هرچی بخوای محدودیت نداره شماره کارت بچه رو میدن هر وقت هرچی خواستی میتونی واریز کنی عکس اون بچه و مشخصاتشم بخوای میتونی ببینی

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏
الان یه نفرو میشناسم ۲۴ روزه آی سیو هس پول ندارن هزینه رو بدن انتقالش بدن بیمارستان دولتی سرطان داره ...

واقعا به این کشور و اسلامش باید ایمان اورد !!!! تو همچین شرایطی خب ببخشن چی میشه واقعا!!! 

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واسه آشنای ما کمک نمیکنن

چطور ممکنه؟بچه چند سالشه و اینکه وضع مالی خانواده‌ش چطوره

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بچه نیست ۴۴ سالشه معمولی تقریبا رو به پایین 

خب عزیزم محک برای کودکان هست نه بزرگسال

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))