2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با لیسانس روانشناسی در گرایش های مشاوره، ابتدایی و امور تربیتی (همون معلم پرورشی) میتونید آزمون بدید. 

حتما دفترچه استخدامی دو سال اخیر رو دانلود کنید ببینید باز کجا ها جذب داره. 

حتی غیر آموزش پرورش وزارت بهداشت هم رشته روانشناسی میخوان و یا حتی قوه قضائیه. 

حتما به خوبی سرچ و مطالعه کنید دستتون میاد. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
با لیسانس روانشناسی در گرایش های مشاوره، ابتدایی و امور تربیتی (همون معلم پرورشی) میتونید آزمون بدید ...

ممنون ❤❤

بین دو رشته روانشناسی و آموزش ابتدایی به نظرتون کدوم بهتره 

اینجور که دوستان گفتن روانشناسی بازار کار خوبی نداره و برای مطب زدن باید تا دکترا ادامه داد 

نظر شما چیه 

ممنون ❤❤ بین دو رشته روانشناسی و آموزش ابتدایی به نظرتون کدوم بهتره  اینجور که دوستان گفتن رو ...

روانشناسی اگر دو مقطع بخونی میتونی مطب بزنی. یعنی کارشناسی و ارشد و یا ارشد و دکتری. 

اموزش ابتدایی محدود تره و فقط باید بری آموزش ابتدایی تدریس کنی ولی اگر مدرک روانشناسی داشته باشی حتی تو همین استخدامی هم دست آدم باز تره. 

من خودم روانشناسی خوندم و راضیم. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
یعنی شما با رشته روانشناسی معلم ابتدایی شدید ؟

بله عزیزم. 

همانطور که قبلا هم براتون نوشتم. با رشته روانشناسی هم میشه در سه بخش آموزش پرورش یعنی معلم ابتدایی، مشاور مدرسه و معلم امور تربیتی و یا معلم روانشناسی استخدام شد و هم میشه در بیمارستان ها (وزارت بهداشت) و قوه قضائیه استخدام شد. و البته بعد خوندن دو مقطع تحصیلی در دانشگاه دفتر مشاوره هم میتونن بزنن. 

بله عزیزم.  همانطور که قبلا هم براتون نوشتم. با رشته روانشناسی هم میشه در سه بخش آموزش پرورش ی ...

عزیزم میشه به منم کمک کنی؟ میخواستم ازمون استخدامی شرکت کنم اما منابع نمیدونم

عزیزم میشه به منم کمک کنی؟ میخواستم ازمون استخدامی شرکت کنم اما منابع نمیدونم

عزیز منابع تو گوگل سرچ کنید هست. 

برای ابتدایی اگه میخوای کتاب سنجش و انداره گیری، فنون تدریس 1 و 2 شعبانی و روانشناسی تربیتی سیف خیلی مهمن. 

برای رشته های دیگه هم سرچ کنید جان. 

تو سایت ای استخدام هم اطلاعات خوبی بچه ها تو قسمت نظرها میدن. 

عزیز منابع تو گوگل سرچ کنید هست.  برای ابتدایی اگه میخوای کتاب سنجش و انداره گیری، فنون تدریس ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم 🌷🙏🏻

بنظرتون کتابای مدرسان خوبن بخونم تو این مدت؟ 

ممنون از راهنماییتون عزیزم 🌷🙏🏻 بنظرتون کتابای مدرسان خوبن بخونم تو این مدت؟ 

من برای آزمون استخدامی مدرسان نخوندم منتها تخصصی رشد رو از یه کمک آموزشی دیگه به نام کیهان خوندم خیلی کمک کرد.

عمومی ها هم همون ریاضی و ادبیات و... دبیرستان هستن. همونا رو بخون. یه هوش بهش اضافه شد که من جزوه خونده بودم. 

اون سایت ای استخدام هم که گفتم جزوه داره. 

من برای آزمون استخدامی مدرسان نخوندم منتها تخصصی رشد رو از یه کمک آموزشی دیگه به نام کیهان خوندم خیل ...

عزیزم ادرس سایتش رو برام میعرستی

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)