2777
2789
عنوان

خواهرشوهر و مادرشوهر دعوایی

290 بازدید | 13 پست

بچه ها چقدر اجازه میدین حرفا و نظرات بقیه باعث ناراحتی تون بشه و با شوهرتون سرش دعوا کنین؟ 

یا کلا چقدر حرف بقیه روی رابطه تون اثر میذاره؟ 

برای کسی مثل من که همه دعوام سر بقیه اس چه پیشنهادی دارین؟ 

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای انتقام از اونا رو با شوهرت نکن 

اونا اذیتت میکنن با سیاست باهاشون رفتار کن .یا جواب بده با احترام یا کلن وارد بحث نشو باهاشون ک بیشتر بسوزن ولی دیگه به دل هم نگیر 

ولی به شوهرت بگی چندبار طرف تو هم ک بگیره خسته میشه در نهایت و با اونا میشه 

فاصله بگیر از ادمایی ک میدونی میرنجوننت در هر شرایطی 

رفت امد نکن حتی مجبورن مهم اعصاب روان خودته مجبور نیستی کسیو تحمل کنی 

من والا خانواده شوهرم خوبن ولی اصلا نمیرم چند ماه یبار اگ برم اون بزور یشب بمونم یا نمونم ک بیشتر مواقع نمیمونم میام خونه مامانم دوری و دوستی والا برامم مهم نیس کسی چ فکری میکنی ۵ سال ازدواج کردم خونه جاریمم نرفتم اونم نیومده همو ببینیمم خوبیم پشت همم حرف نزدیم من ک نزدم اونو نمیدونم چون چیزیم ب گوشم نرسیده 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
دعوای انتقام از اونا رو با شوهرت نکن  اونا اذیتت میکنن با سیاست باهاشون رفتار کن .یا جواب بده ...

سعی میکنم بینمون همیشه احترام باشه و جواب نمیدم. 

اما عقده اش سنگینی میکنه روی دلم،  آخرسر یجایه دیگه سر شوهرم خالی میکنم😞

فاصله بگیر از ادمایی ک میدونی میرنجوننت در هر شرایطی  رفت امد نکن حتی مجبورن مهم اعصاب روان خو ...

تو دوران عقد چقدر میرفتی خونشون؟ 

خیلیییییی کم در حد چند ساعت اصلا شب نموندم خوشم نمیومد اونجوری هم خودم سبک میشدم هم موذب بودم 

شوهرت نمیگه بمون؟ برا من میگفت بمون، فردا میبرمت خونتون