2777
2789
عنوان

هیچ موقع فاز خانواده هایی که با حرف..

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 30 پست
مام همینه،همه باهم دعوا داریم وکسی با کسی سازش نداره. وبدیش اینه مخصوصا تابستونا که درو پنجره بازه و ...

وااای عزیزم ان شاالله یه بخت خوب نصیبت بشه تا راحت شی از دست خانواده ات

اتفاقا برای ما هردوشون هست اما مامانم دعوایی و بابام ازونا ک اگه اعصابش خرد شه فقط فحش میده  ب ...

اره خدایی حق داری آدم اصلا اینجوری باشه میخاد عروس شه ک فرار کنه

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین خانواده دارم، دعوا و کتک کاری اصلا تاحالا ندیدم تو این سن، هروقت مشکلی داریم باهم دیگ اروم می ...

تویی؟؟🥺

خوشبحالت قدر خانواده تو توروخدا بدون، برای ما که تا مخایم ی حرف بزنیم میان میزنن ت دهنمون، دلم شکسته زیادم تجربه کردم اما هنوز قوی نشدم تو این زمینه😔

تویی؟؟🥺 خوشبحالت قدر خانواده تو توروخدا بدون، برای ما که تا مخایم ی حرف بزنیم میان میزنن ت دهنمون، ...

😘🤍

اره واقعا هیچوقت مشکل خانوادگی نداشتم هر مشکلی داشتم تو مجازی خودم برا خودم درست کردم😊🌟

«ما همه مان میتوانیم دردی را تاب بیاوریم که علتش انسان بودنمان است؛ اینکه از گوشت و خون ساخته شده ایم،فانی هستیم و محکوم به مرگیم.اما نمیتوان با رنجی کنار امد که انسانی با خونسردی بر همنوع خود تحمیل میکند.»❤
من بابام خیلی خوبه همیشه هر مشکلی برام پیش اومد راهنماییم کرد کمکم کرد. ولی امان از مامانم ... خدا ن ...

باز خوبه یه بابای همراه داری عزیزم، خداتو شکر کن 

من از هیچکدوم شانس نیاوردم، هیچی از مسائلمو با بابام نمی‌گم چون عصبانی میشه و خودم به غلط کردن میوفتم 

وااای عزیزم ان شاالله یه بخت خوب نصیبت بشه تا راحت شی از دست خانواده ات

چه بختی.دیگه وقتی تو اینجور محیطی هستم خودمم مثل بقیه اعضای خانوادم که انگار روم اثر گذاشته دعوا میکنم صدام میره بیرون‌ماشاءالله صدامم دیگه بخاطر دعوا کلفت وخرکی شده.دیگه ابرو برام نمونده.کسیم بیاد تحقیق فرار میکنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
حرف که میزنن   ولی هر کسی فقط حرف خودشو قبول داره  اینم هیچ فایده نداره خانواده همسرم زحم ...

به ما به حرف نمیکشه کلاا فحش بارونه 😐🤣🤣

خانواده همسرتم که بیخیالن، باز اعصاب کمتر خراب میشه تا جنگ و دعوا

اره خدایی حق داری آدم اصلا اینجوری باشه میخاد عروس شه ک فرار کنه

دقیقاااااا 

اصلا بعضی وقتا اینقد حالم خراب میشه ازشون ک میگم اگه ازدواج کردم اصلااا بهشون سر نمی‌زنم وقتی نگا به شرایط و اوضاع و میکنم.

چه بختی.دیگه وقتی تو اینجور محیطی هستم خودمم مثل بقیه اعضای خانوادم که انگار روم اثر گذاشته دعوا میک ...

وااااای چ بد 

منم به نسبت قبلم خیلی بی اعصاب شدم، بخدا این مدل خانواده ها بچه چرا میخان ک زندگی رو براشون جهنم میکنن، 

خودت چکار میکنی؟ نمتونی مستقل شی؟

وااااای چ بد  منم به نسبت قبلم خیلی بی اعصاب شدم، بخدا این مدل خانواده ها بچه چرا میخان ک زندگ ...

نه نمیذارن که.تو شهرمون باب نیست دختری تنها زندگی کنه.سنمم دیگه داره هی بالا میره.فقط یه معجزه میتونه منو نجات بده

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
نه نمیذارن که.تو شهرمون باب نیست دختری تنها زندگی کنه.سنمم دیگه داره هی بالا میره.فقط یه معجزه میتون ...

مگه چندسالته؟؟ 

انشالا یه شوهر خوب و همراه نصیبت بشه، کاش خدا لااقل ت این مرحله یکم هوامونو داشته باشه 

برای ماهم بابای من اصلا نمتونه ارام و خونسرد حرف بزنه

ینی اصلا فقط حرف میزنن که خودشونو خالی کنن فحش نمیدن اما همو خورد میکنن. این زبون لعنتی چه کارا که نمیکنه.....

ولی من سعی کردم مثل اونا نباشم و خداروشکر تونستم

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

باز خوبه یه بابای همراه داری عزیزم، خداتو شکر کن  من از هیچکدوم شانس نیاوردم، هیچی از مسائلمو ...

خیلی سخته عمیقاً درکت میکنم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

ینی اصلا فقط حرف میزنن که خودشونو خالی کنن فحش نمیدن اما همو خورد میکنن. این زبون لعنتی چه کارا که ن ...

چ خووب که تونستی اون عادت های بد رو تو خودت نسازی🙂

منم اخلاقم قبلا خوب بود الان حس میکنم شبیه اونا شدم، تندخو و کم تحمل..‌ منم خیلی دوست دارم خودمو تغییر بدم و اون رفتارامو از خودم دور کنم