2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 64 پست
حرفت خیلی زشته خدایی نکردهه زبونم لال این اتفاق امکان دارهه برای خانم متاهل و شوهرشم پیش بیاد

عزیزم منظور من اونا نبودن متن و دوباره بخون

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این ماجرا را ایشون میگن لینکشو گذاشتم انقدررررر شباهت دیگه، بیخیال

من ده تا مثل اینو شنیدم ، زیاد اتفاق میفته اینجوری

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

سر شب بوده دیگ

سر شب و ته شب نداره مهم‌اینه شب بوده و هوا تاریک🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعدالان دختره رفته شکایت کرده گفته چی، گفته من با دوست پسرم بودم بعد بهمون‌حمله کردن بعد به من تجاوز کردن🤔😟😥

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
😂خندم گرفت چقدر خوانواده جدیدا ابر روشنفکر شدن دختره بی کس و کاره نصف شب با دوس خرش تو خیابونا ولوه ...

عزیزم اینقدر دختر دانشجو هست تو شهرهایی غیر از شهر خودشون تا سه شب هم بیرون میرن تو شهر بازی و ..... که خانواده ها اطلاع ندارند . 

این نیز بگذرد .....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز