2777
2789

تولد خواهر شوهرم یک هفته دیگس،

و من میخوام برای تولدش خوشحال بشه.

اون یه شهر دیگس و به هیچ عنوان نمیتونم حضوری پیشش باشم.

سی و شش سالشه 

خوش پوشه و خوش اندام

مجرده 

شاغله .

من خونه‌شون نمیرم و بخاطر رفتار ماه پیش پدرهمسرم 

ولی میخوام از راه دور خوشحالش کنم.

میخواستم یه چیزی سفارش بدم بره دم خونشون ولی نمیدونم از کجا و چی!

پیشنهادی دارید؟ جایی رو میشناسید؟

لطفاااااا کمک ذهنم خیلی مشغولشه و ایده ای ندارم

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مهربون😍

باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀             مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.                                                                                

رفقا بیاین این تاپیکم بگین شما جای من بودین چیکار میکردین بخاطر مادرشوهرتون😭

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
کیک بفرست با گل با بادکنک با یه هدیه کوچیک

چجوری آخه! 

من اصلا تو شهرشون جایی رو نمیشناسم 

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
چقدر سختش کردی ...دعوتش کافی شاپی یا رستورانی یا خونتون ..خوشحالش کن..

عزیزم گفتم که 

یه شهر دیگس

باکس هدیه بخر از پیجی چیزی

میشناسی جایی رو؟

ی گل براش سفارش بده براس ببرن

فقط یه گل؟ بدون کادو؟

چه مهربون😍

مرسی عزیزم

دوسش دارم و برام مهمه خوشحالیش