2777
2789
عنوان

خسته شدم به نظرتون راهی هست؟(:

113 بازدید | 14 پست

سلام خانوما ۱۷سالمه دنبال کارم بدجور بهش احتیاج دارم...

از یه طرفم مهر مدرسه ها شروع میشه من شیفت صبح کلنی مدرسه ام به نظرتون چه کاری هست که میتونم برم سمتش لطفا لطفا بگین نگین زوده فلان بدجوری به پولش احتیاج دارم ماهی ۷۰۰هزار هم باشه بازم راضیم به نظرتون چیکار کنم؟

اگر کامپیوتر یا لپتاپ داری میتونی کار تایپ انجام بدی. 

اگر خلاق باشی و آموزش ببینی میتونی با همین گوشی که داری، ادمین بشی و کسب درآمد کنی. 

انجام کارهای هنری و فروش اون که ساعت کارش هم دست خودته ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کامپیوتر یا لپتاپ داری میتونی کار تایپ انجام بدی.  اگر خلاق باشی و آموزش ببینی میتونی با ه ...

نه لپ‌تاپ دارم نه کامپیوتر ببین ادمینی من بلدم تایپم اوکیم سایت معتبر نیست 

کار تایپ میشه انجام داد 

اگه درست خوبه به بچه های کوچکتر از خودت درس بده بسپار کلاس خصوصی میگیری حالا روزی ۱الی۲ ساعت درآمد داره

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
کار تایپ به نظرتون سایت معتبر هست؟

خانمی که بهت گفت بوتیک بد نیست یه جای مطمئن یه کار ثابت درگیری تایپ و بچه و فلان نداره

کتابتم میتونی با خودت ببری واسه مطالعه وقتی مشتری یا کاری نداری

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

سلام من یه جایی رو میشناسم 

شیما یوسفوند یه بلاگر مشهوره و من بهش اعتماد دارم برو پیجش رو دنبال کن چون قرار 3 هزار نفر رو استخدام کنه بیمه هم میکنه و حقوقم از 1میلیون شروع میشه و 3 ساعت کار در روزه و اگه تعهد داشته باشی حقوق هم بیشتر میشه 

حالا خودت برو پیجش رو ببین اگه دوست داشتی شرکت کن و حواست به پیج دومش هم باشه پیج اکادامیک که یه لایو میزاره که ساعت دقیق استخدام رو میگه

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟... 
نه لپ‌تاپ دارم نه کامپیوتر ببین ادمینی من بلدم تایپم اوکیم سایت معتبر نیست 

سایت نه، میتونی به مغازه‌های توی شهرتون که فکر میکنی پیج ندارن یا اگر دارن درست و حسابی بهش نمیرسن، مراجعه کنی، پیشنهاد بدی که براشون پیج میزنی و کارهای مجازیشونو انجام میدی. یکی دو تا مغازه هم بتونی دست بگیری خودش خیلیه. فقط باید براش زمان بذاری تا به درآمد برسه. اراده میخواد، حتی ممکنه چند ماه طول بکشه. میتونی چند جور با کارفرما طی کنی، یا به ازای هر فروش مجازی پورسانت مناسب بگیری، یا یه مبلغ ثابت مناسب بگیری، بدون پورسانت و ... یا یه مبلغ ثابت کم بگیری + پورسانت کم که همدیگه رو پوشش بدن. 

کار تایپ به نظرتون سایت معتبر هست؟

به پیجش سر بزن خودت متوجه حرکت قشنگش میشی و اینکه با گوشی ساده تو دستت هم میتونی و اینکه خودشون بهت اموزش میدن shimays@

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟...