2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیان 😢

473 بازدید | 39 پست

دیروز گچ بینیمو برداشتم اما حس اصلا خوبی نسبت ب خودم ندارم احساس زشتی شدید دارم چشام من قبلا حالت خماری داشت الان فاصله چشام ازهم زیاد شده وریز وگود حالم از خودم بهم میخوره .ترخدا بگید درست میشه😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل نکردم ولی از تجربه ای که از مامانم داشتم میگم اره باید پف و این چیزاش بخوابه بهتر میشه 

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

عادت میکنی

چون تغییر کردی هنچین حسی داری

منم داشتم سکته میکردم😎بعدا فهمیدم چچچچچقدر ناز و جذابم بوس ب خودم😎

(کاربری دست سە نفر)از ربط دادن تایپکها جدا خودداری فرمایید❤️     (حاجتم خیلی بزرگه ❤️)میشه واسه رسیدن به عشقم صلوات بفرستید (هفت ساله عاشقشم)🖤

اول بگو بینی قبلت چطور بوده؟تیغه پهن داشتی؟قوز داشتی؟پهن بود کلا؟

منم میخوام برم عمل ولی دکتر گف انچنان تغییر نمیکنی چون قوز نداری

یکی ب من گفته بود ک عمل کرده بود بعد اینکه گچو برداشت خیلی بدش اومده بود از خودش ولی بعدا اوکی شده بود

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊