2777
2789

سلام بچه ها 

من یه کاری رو چند وقته انجام میدم گفتم بهتون بگم 

یه شب خواب دیدم دارم زرشک پلو نذری میدم 

تصمیم گرفتم درست کنم پخش کنم یه هو ب دلم افتاد به جای اینکه به همسایه ها بدم ببرم بیرون و بین کارتن خوابا و معتادا و گداهای سرچهار راه پخش کردم 

دیشب هم عدس پلو درست کردم برای خیرات مادرم بردم پخش کردم یه جای هست میشینن تا با ماشین رفتیم سمتشون یکیشون ماشینو شناخت و گفت این اقا غذا اورده تا بهشون میدی همون کنار خیابان با ذوق میشینن شروع میکنن به خوردن (قاشق میزارم توش) انقدر با لذت میخورن ادم حالش خوب میشه 

گفتم اگه نذری دارین اینطوری پخش کنید

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تهران سمت بازار و خیابونای شوش خیلی از این افراد هست

جای غذا مایحتاج خشک بهتره باز

لوازم تحریر واسه بچه ها هم نذر خوب و ب درد بخوریه😍

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

خدا خیرتون بده.

من هم خودم مشکل مالی دارم.از ۶ سالگی تا خودِ الان.

گرسنگی و فقر نداری.‌۶ ساله که مانتو و کفش نخریدم‌

مهرماه میرم دانشگاه.

الانم پیج مشاوره ی تحصیلی دارم.ازش حمایت کنید چون قصد دارم با هزینه هایی که بدست میارم کار خیر کنم.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
آفرین خدا بیشتر بهت بده بتونی به اومهای بیشتری خیر برسونی    

خیلی ساده بود از هر چی خانه داشتم استفاده کردم کلا 13 تا غذا شد ان دفعه دستم خالی بود تا 20-25 تا هم رو گاز خودم گذاشتم راحت بوده 

امیدوارم خدا بهم توان مالی بده هر هفته 50 تا غذا درست کنم بدم

تهران سمت بازار و خیابونای شوش خیلی از این افراد هست جای غذا مایحتاج خشک بهتره باز لوازم تحریر ...

درسته اما معتادا و کسایی که زباله گردن جای برای پخت غذا ندارن و خیلی کم پیش میاد غذای گرم بخورن

خدا خیرتون بده. من هم خودم مشکل مالی دارم.از ۶ سالگی تا خودِ الان. گرسنگی و فقر نداری.‌۶ ساله که م ...

موفق باشی منم زندگی و بچگی خیلی سختی داشتم

موفق باشی منم زندگی و بچگی خیلی سختی داشتم

ممنونم.همچنین.

بله منم خیلی.حسرت خیلی چیزارو دارم.ولی پول توجیبی های عیدم رو به یه خانم نیازمند دادم‌..با اینکه خودم نیاز داشتم...

یکی از کاربرهای اینجا برام کتاب تست ارسال کرد و اعتماد کرد.بعضیا خیلی خوبن.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
ممنونم.همچنین. بله منم خیلی.حسرت خیلی چیزارو دارم.ولی پول توجیبی های عیدم رو به یه خانم نیازمند داد ...

از هر دست بدی از همون دست هم میگیری