2777
2789

استارتر نداشتن پول عمل بینی  بی پولی نیست خداروشکر کن توی خونه ی خودت خانمی میکنی غذای خوب برا خوردن داری یه لباس برا پوشیدن خیلیها بدتر از شما هستن مثل خود من الان حتی 500هزار تومن ندارم فرم  مدرسه بچه هام بخرم اما بدتر از من هم هست وقتی میبینم خانمایی که بدون سرپرست مجبورن بچه بزرگ کنن بدون درامد خدامو شکر میکنم بابت این اوصاعم با ادمایی که تو بیمارستانن و دعا میکنن برن خونه خودشون

این انصاف نیست یک بار به دنیا بیای اما بارها و بارها بمیری💔 خدایا نظری  کن سخت بهت احتیاج دارم.... 

عزیز من خیلی پرتوقع هستی

چرا دخترعمت باید جور کارنکردن شما و نداری همسرت رو بکشه؟

اگه اوضاعتون انقدر بده تا نرفتی سر خونه زندگیت یه فکر درست درمون بکن

فردا بچه هم میاری اونم همش میخواد حسرت بکشه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی واجبه برای منی ک بخاطر این دماغ صددفه ب فکر خودکشی افتادم برای منی ک تو عکسای عقد و نامزدیم همش ...

من میفهمم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

دختر عمه ات یعنی باید بهت پول میداد؟ 🤔

آخه این چه انتظاریه؟؟؟؟؟!!!!!!

شما اول برو جهیزیه ات رو تکمیل کن عزیزم؟ آخه دماغ مگه مهمه؟ 

چرا نمیری سر کار؟ نه بخاطر دماغ بلکه بخاطر خودت و ارتقا زندگیت 

من بابام خیلیییی وضعش توپه ولی آنقدر خسیسه کههههه اکه تو چاه زندگی میکردم وضعم بهتر بود اصلا  پول نمیده اصلا اصلا اصلاااا 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا