2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 36 پست
اگ با غرور گفتی میشع گناه،،،،،از خدا بخا ببخشه،،،یجوری ک نفهمه از دل طرف دربیار

برای اولین بار مغرور شدم و خود خواه  فکر میکنم لهش کردم اعصابم خورده به خاطر اون 

یه کسی که واسه خودش شخصیتی داره من خوردش کردم

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
کلا واسه آشنایی قرار بود باهم باشیم من گفتم هزچی هست اول بگو بعدا مشکلی پیش نیاد از دروغ و خیانت متن ...

من نمیخام دخالت بیجا بکنم تو زندگی شما گلم

ولی خوده من پارسال ازدواج کردم بابام واسش شرط گزاشت خونه تو شهر باید بگیری گفت باشه خونه گرفت ولی الان ک خرش از پل گذشت میگ تو روستا میخام خونه درست کنم فلان حتما باید درست کنم منم از این میترسم فردا خانوادش تو زندگی ما دخالت کنن حیاط مشترکیم،،،،،از دخالت های خانوادش فقط میترسم ،،،،ن روستا زندگی کردن اتفاقا روستا و حیاط اونا خیلی لذ بخشع و قشنگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخام دخالت بیجا بکنم تو زندگی شما گلم ولی خوده من پارسال ازدواج کردم بابام واسش شرط گزاشت خونه ...

دقیقا منم از همین میترسم 

من نمیخوام برگردم بهش چون آدم روستا زندگی کردن نیستم ولی از این‌که‌ غرورش رو خورد کردم حالم بده

باید ببینی خانوادش چجورین،،،،خانواده خیلی مهمه

تک پسره و دخالت ها زیاد میشع تو این موارد اون نمیاد شهر ما من وابسته به اون صورت نیستم ولی به خاطر امکانات و سختی و روستا نمیتونم اونجا زندگی کنم 

دقیقا منم از همین میترسم  من نمیخوام برگردم بهش چون آدم روستا زندگی کردن نیستم ولی از این‌که‌ ...

برو عذر خاهی کن بابتش

ولیـ

راست و پاک شرایطت بگو خیاله راحت بگو ک از مشکلات بعدش میترسم

برو عذر خاهی کن بابتش ولیـ راست و پاک شرایطت بگو خیاله راحت بگو ک از مشکلات بعدش میترسم

الان آن نمیشه کلا شبا میاد 

از یه طرف یه سال پیش عاشق یه نفر بوده که اون رفته با یکی دیکه گفت یکساله فراموشش کردم

تک پسره و دخالت ها زیاد میشع تو این موارد اون نمیاد شهر ما من وابسته به اون صورت نیستم ولی به خاطر ا ...

شوهره من دوتا دیگ پسر هستن ولی شوهره من فقط براشون کار میکنه😐،،،،،با این مشکل ندارم ،،،،مشکل من اینه ک فردا تا تکون بخورم بخام برم جایی میگن عه کجا رفتی با کی رفتی کی میای عه خانه نیس کجاس،،،یا اینکه بخام با شوهرم جایی برم دوس دارم دونفره برم،،،،یا اینکه شاید اقا دعوا کردیم زنو شوهره دیگ دوس ندارم صدامون ب کسی برسه بیان بگن چیشده متنفرم از این پرسیدن ها و دخالتا

الان آن نمیشه کلا شبا میاد  از یه طرف یه سال پیش عاشق یه نفر بوده که اون رفته با یکی دیکه گفت ...

شب بگو پس،،،،گذشته مهم نیس آینده مهمه،،،خوده من شوهرم شش سال عاشقم بود ی ماه بعده ازدواج رفت بهم خیانت کرد،،،،،هووووف ادم نمیدونهدچی بگه،،

شوهره من دوتا دیگ پسر هستن ولی شوهره من فقط براشون کار میکنه😐،،،،،با این مشکل ندارم ،،،،مشکل من این ...

دقیقا اونا اصالتا کرد هستن من میفتم یه جا غریبه که همسرم ممکنه تا شب شهر به خاطر کارش باشه و من با خانوادش مشغول اعصاب خوردی که چرا این اون شد و فلان 

اونم یکن باهام راه نیومد

شب بگو پس،،،،گذشته مهم نیس آینده مهمه،،،خوده من شوهرم شش سال عاشقم بود ی ماه بعده ازدواج رفت بهم خیا ...

تا الان هیچ کس برام مهم نبوده حتی پیشنهاد دادن کلا من رد کردم  واسه حرفام عذاب وجدان گرفتم و اینکه احساس میکنم دوسش دارم