2777
2789

دوستان ی خانم ۵۰ ساله میتونه حامله بشه؟؟ 

کسی از آشناهاش دیده ک بشه ؟

واینکه ی دکتر زنان خوب در این زمینه تو تهران معرفی کنید 

ممنون

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشع باید زیر نظر دکتر باشه فقط

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

اره ی همسایه داشتیم ۸ ۹ تا بچه اورد اخریشو فک کنم ۵۰ سالش بود دیگه

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

شاید بشه ولی حوصله اش رو داره؟و اینکه اون بچه گناه نداره؟۵۰سال اختلاف سنی داره؟؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

تا وقتی یائسه کامل نشده میتونه باردار بشه و تخمک داره ولی احتمال منگول زایی بالاست باید تمام آزمایش ها رو انجام بده

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تا وقتی یائسه کامل نشده میتونه باردار بشه و تخمک داره ولی احتمال منگول زایی بالاست باید تمام آزمایش ...

یائسه نشده ولی هرچن ماهی ی بار پریود میشه

بله امکانش هست

دکتر خوب نمی شناسم

ان شاءالله  موفق باشید

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
شاید بشه ولی حوصله اش رو داره؟و اینکه اون بچه گناه نداره؟۵۰سال اختلاف سنی داره؟؟

چرا گناه داشته باشه عزیز  بلخره اینکه بدتره یکی حسرت مادر شدن تو دلش بمونه