2777
2789

سلام دوستان من موهای زاید بدنم خیلی زیاد شده و پریودمم خیلی کمه و اینکه گهگداری زیر دلم هم سمت راست هم چپ تیر میکشه سابقع کیست داشتم چندین سال پیش خوب شد

الان باید سونو واژن بدم یا ازمایش ک مشخص شع چمه 

مشکل هورمونی با چی مشخص میشع 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست با سونو مشکلات هورمونی با آزمایش

مرسی عزیزم اگ سونو واژینال بشم هم کیست و هم تنبلی مشخص میشه دیگ؟سونو شکم لازم ندارم؟

چون من یک ماه پیش سونو شکم واسع بارداری انجام دادم ولی گفت حامله نیستی و اینکه چیزی تو برگه نگفت از مشکلی 

بنظرت سونو شکم همون کافیه یا باید بدم بگم از جهات دیگ شکممو ببینه ؟؟

سلام خانم شما اول برو سونو واژن بده بعدم برو طب سنتی طی ۲۸۰ روز نتیجه میگیری

سلام عزیزم ب طب سنتی چی بگم همین پریود کم و اینا 

صورتتم خییییلی جوش چرکی دارع چربی خونم فک کنم بالاس

مرسی عزیزم اگ سونو واژینال بشم هم کیست و هم تنبلی مشخص میشه دیگ؟سونو شکم لازم ندارم؟ چون من یک ماه ...

کلا سونوی واژینال دقیق تر از شکمی هست ... یکیش رو انجام بدی کافیه فقط قبلش برو دکتر که بهت بگه چه زمانی از دوره ات بری بهتره

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
سلام عزیزم ب طب سنتی چی بگم همین پریود کم و اینا  صورتتم خییییلی جوش چرکی دارع چربی خونم فک کن ...

اره جواب سونوتو ببر علائمتو بگو طبیعت رو میبینه ویزیت میکنه  ولی اگر نری طب سنتی هرچقدرم بری این قرصا و کجا رو بخوری موقتع ..من مث شما بودم رفتم طب سنتی