شوهرم کاراموز وکالته،کلا وکالت یه شغلیه که ممکنه یه مدت داشته باشی یه مدت نه.براهمون شوهرم میگه باپولایی که داریم یه کاری انجام بدیم که ماهانمون همیشه در حد نهایت ده میلیون تامین بشه.حالا پولامون کمه منم یه مقدار دارم که پوله نصفه جهازمه گفتم بزاریم رو هم.حالا نمیدونمم چیکار کنم.نه فرش گرفتم نه اجاق گاز.مبل و تخت هم که هیچ.خودش میگه مبل کلا نگیریم چون مستاجریم اذیت میشیم.بعدا میگیریم حالا.نمیدونم چیکار کنم.از طرفی نمیتونم بگم پولو نمبتونم بدم چون برا زندگی مشترکمونه.اون میخاد ۸۰بزاره من ۳۰.بنظرتون اوکی کردنه درامده آینده مهم تره یا وسیله خونه
میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
چیجوری ۳۰ پول نصف جهاز شماست؟شما با ۳۰ فکر کنم زور بزنید فقط میتونید مبلمان تنها بخرید
بستگی داره از کجا خرید کنید ..
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
وکالت که درآمد خوبی داره تازه کارآموزاش هم میتونن وام یه میلیاردی بگیرن پسرداییم کارآموز وکالته خونه داره ماشین هم تازه خریده فک کنم، تو یه شرکت فقط کار میکنه