2777
2789

چنده؟؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔از من بد شانش تر نیست 

۷۰ تومن گرمی ۱۷۰۰ خریدم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
😔😔😔از من بد شانش تر نیست  ۷۰ تومن گرمی ۱۷۰۰ خریدم

مگه طلا تا ۱۷۰۰رفت ؟؟،😳نیازت بود یا واسه پس انداز خریدی؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مگه طلا تا ۱۷۰۰رفت ؟؟،😳نیازت بود یا واسه پس انداز خریدی؟؟؟

نه النگو دوست داشتم گرفتم

با اجرت بالا تا ۲ تومن هم رفت عزیزم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
طلای نو؟ یا کم اجرت؟

نو گرفتم 

اینجا دست دومو ممنوع کرده بودن

نمی‌خریدی ممکنه هزینه مناسب دیگه هم نمیکردی و پولت می‌رفت اینطور حداقل مونده برات هیچ تضمینم نیست ...

تا الان ۲۰ تومن ضرر

بورس هم همین بلارو سرم اورد 

وقتی وارد شدم دیگه ایقدر ضرر کردم نتونستم بیام بیرون هنوز سهاممو دارم

طلا الان چنده

خام ۱۲۰۰ نو۱۴۵۰ به بالا