2777
2789

من که واسم فولیک اسید نوشته. هر کی اطرافم دیدم تالاسمی مینوره فولیک اسید میخوره

دیگه تشخیص دکترت با توجه به آزمایشت این بوده بهش اعتماد کن

فقط تا جایی که میدونم کسی که تالاسمی مینور داره نباید قرص آهن بخوره. اینو حتما از دکترت بپرس

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که واسم فولیک اسید نوشته. هر کی اطرافم دیدم تالاسمی مینوره فولیک اسید میخوره دیگه تشخیص دکترت با ...

واقعا دلیلش

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

شایدم توی ترکیبات قرصت فولیک اسید باشه مثلا یونی زینک شاید فولیک اسیدم داشته باشه. چکش کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

عزیزم داروی بیشتری احتیاج ندارید.بیماری خاصی نیست و ارثی هست ودر واقع نقص پروتئین خاص در هموگلوبین هست تنها به چیزی که باید دقت کنی اینکه نباید با یک فرد تالاسمی مینور  ازدواج کنی چون درصد زیادی احتمال داره که فرزندت دچار تالاسمی ماژور بشه