2777
2789

دوشنبه دنیا اومد اصلا هیچی نفهمیدم از دنیا اومدن بچمون گفتن به خاطر ناسازگاری گروه خونیمون زردی داره با زردی های دیگه متفاوته یه کم درمانش طول می‌کشه همسرم خیلی دلش گرفته از دوشنبه که دنیا اومده فقط یه بار دیدتش خودمم دیگه بدنم با بخیه هام کشش نداره هر کسی دعا کرد ان شاالله خدا حاجت رواش کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیزم اولا که مبارک باشه ان شالله بسلامتی . دوم اینکه خداروشکر کن چیزی نیست درست میشه و عجله نکن برای ترخیص بیاد خونه با هر چیزی سریع میترسی و روحیت رو از دست میدی بذار قشنگ سر وقت همه ی آزمایش و .. که تموم شد با خیال راحت ببرش خونه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

خیلی سخته اما یادت باشه همه ی این سختی ها میگذره. اصلا هیچ کدوم از سختی های بچه داری دائمی و موندگار نیست و چون میگذره پس غصه نخور. تحمل و صبوری لازمه. تو مادری و باید قوی باشی اصلا چون مادری میتونی قوی باشی. 

از قید و بند ساعت و زمان و اینها بیا بیرون اروم باش و خودتو بسپر دست تقدیر تا برات اوقات ناخوشی راحت تر و سبک تر بگذره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دقیقا مشکل منو شوهرم..بچهامم کلا با زردی شدید ب دنیا میان بچه اولم فقط خون دادن بهش

ولی بچه دومم اولین روز کلا هم خونشونو عوض کردن بعد دو روز هم دوباره خون بش دادن

مرخصش کردن ولی من بردمش متخصص و کلی داروهای گیاهی واسه خودم

دکتر احتمال معلولیت بچه سوم داد

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽
اره من o منفیم بچم مثل همسرم b مثبت شده 

ما هم

منoمنفي

شوهرمBمثبت

بچهامونBمنفین🤭🤭🤭

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽