تورو خدا بگید چیکار کنم دستپاچه شدم به کی بگم 🙂💔💔💔💔شماره زنه رو تماشا و... همه رو دیدم 😭😭هعی دارم میمیرم بگو اخه بابا تو دیگه چرا تو که دخترت داره میره دانشگاه 💔💔💔💔💔سنی ازت گذشته بخدا زنه رو پیدا کنم جرش میدم نابود میکنم زنی رو که بخواد زندگی مامانمو نابود کنه به مدت کلا باهم بحث دارن اصلا خونمون همش جنگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به مشاور زنگ بزن فک کنم نباید مستقیم به روش بیاری چون قبحش میریزه چون یه پدر آبروش جلوی بچش براش م ...
نه نه اصلا هیچی نگفتم ولی امروز دیدم که حتی رمز گوشیشو عوض میکرد بخدا بابام اینجوری نبود بابام گوشیش 24ساعتی دست خودمون بود کلا اصلا اینا واسش مهم نبود ولی الان ...
واقعا زنایی که از خودشون مایع میزارن اخرش باید بشه این طفلی مامانت با بابات صحبت کن واقعا بهش بگو تو خودت دختر داری خدایینکرده داری این کار میکنی یکیم سر من این کارو میکنه یا سر راه مامان خدا میزاره و واقعنم همینه