2777
2789
عنوان

متوجه خیانت بابام شدم

256 بازدید | 12 پست

تورو خدا بگید چیکار کنم دستپاچه شدم به کی بگم 🙂💔💔💔💔شماره زنه رو تماشا و... همه رو دیدم 😭😭هعی دارم میمیرم بگو اخه بابا تو دیگه چرا تو که دخترت داره میره دانشگاه 💔💔💔💔💔سنی ازت گذشته بخدا زنه رو پیدا کنم جرش میدم نابود میکنم زنی رو که بخواد زندگی مامانمو نابود کنه به مدت کلا باهم بحث دارن اصلا خونمون همش جنگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مشاور زنگ بزن

فک کنم نباید مستقیم به روش بیاری چون قبحش میریزه

چون یه پدر آبروش جلوی بچش براش مهمه اگه بفهمه آبروش رفته دیگه چیزی برا از دست دادن نداره

به نظرم غیر مستقیم باید بفهمه و بترسه و دست و پاشو جمع کنه

به مشاور زنگ بزن فک کنم نباید مستقیم به روش بیاری چون قبحش میریزه چون یه پدر آبروش جلوی بچش براش م ...

نه نه اصلا هیچی نگفتم ولی امروز دیدم که حتی رمز گوشیشو عوض میکرد بخدا بابام اینجوری نبود بابام گوشیش 24ساعتی دست خودمون بود کلا اصلا اینا واسش مهم نبود ولی الان ...

به روی بابات بیاری فقط جری ترمیشه و روش بازمیسه وغرورمادرت له میشه

اگه بااون زنیکه درگیربشی حتمن پدرمیفهمه که درجریانی

اگه میشد چیزی به نام مادرت باشه اگرم رومیشدحداقل مادرت دست خالی نمی موند

واقعا زنایی که از خودشون مایع میزارن اخرش باید بشه این طفلی مامانت با بابات صحبت کن واقعا بهش بگو تو خودت دختر داری خدایینکرده داری این کار میکنی یکیم سر من این کارو میکنه یا سر راه مامان خدا میزاره و واقعنم همینه 

به روی بابات بیاری فقط جری ترمیشه و روش بازمیسه وغرورمادرت له میشه اگه بااون زنیکه درگیربشی حتمن پد ...

خونه مون کلا به اسم مادرمه ماشینمونم به اسم داداشم البته هنوز 18سالش نشده و بابام میتونه به نام خودش کنه

واقعا زنایی که از خودشون مایع میزارن اخرش باید بشه این طفلی مامانت با بابات صحبت کن واقعا بهش بگو تو ...

اگه بدونی مامانم چیا کشیده تا به اینجا رسیدیم بخدا واسش گریه میکنی حالا یه زن بیاد بخواد زندگیشونو نابود کنه 🙂💔