2777
2789
عنوان

تغییر خلق وخو در اوایل بارداری

3661 بازدید | 34 پست

خانما خیلی بهمم میریزه این حالتهای یهویی یه دختر کوچیکم دارم و خیلی باهاش سروکله میزنم واقعا نمیدونم چاره چیه و یه وقتایی از خودم بدم میاد بخاطر این حالت عصبی بودنم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

مال من ۳ ماهه اول خیلی شدید بود چون خودم خیلی آدم خوش اخلاق خنده رو هستم خودم بیشتر از اطرافیان اذیت میشدم اینقدر بچه ام الکی دعوا کردم اما الان خیلی بهترم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماهه اول عین سگ پاچه همه رو میگرفتم بعدش بهتر شدم اصلا حوصله خودمم نداشتم کسی صدامم میکردم میخواستم خفش کنم😕😐تا این حد وحشی بودم الان خداروشکر اهلی شدم😂

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
منم خیلی بداخلاق شده بودم تا آخر سه ماه از ماه چهارم بهتر شدم اما ضعف بدن و بی خوابی و خستگی و... وا ...

خیلی خیلی سخته بخصوص وقتی میبینم در قبال یه بچه ۳ ساله اینهمه بداخلاقی میکنم واقعا از خودم بدم میاد و دلم برای دخترم میسوزه 

من سه ماهه اول عین سگ پاچه همه رو میگرفتم بعدش بهتر شدم اصلا حوصله خودمم نداشتم کسی صدامم میکردم میخ ...

دقیقااااا همینم...

دیگ دارم کفری میشم هیچ چیزی حالمو خوب نمیکنه

دقیقااااا همینم... دیگ دارم کفری میشم هیچ چیزی حالمو خوب نمیکنه

ببین هیچ درمانی نداره، فقط باید اطرافیان درکت کنن و باهات کنار بیان کم کم خودت خوب میشی 

مال من ۳ ماهه اول خیلی شدید بود چون خودم خیلی آدم خوش اخلاق خنده رو هستم خودم بیشتر از اطرافیان اذیت ...

دقیقا منم خیلی الکی بچمو دعوا میکنم دلم واقعا براش میسوزه

ببین هیچ درمانی نداره، فقط باید اطرافیان درکت کنن و باهات کنار بیان کم کم خودت خوب میشی 

اونکه اره ولی آخه بچه ۳ ساله که درکی نداره

دقیقا منم خیلی الکی بچمو دعوا میکنم دلم واقعا براش میسوزه

سعی کن خودتو کنترل کنی اتفاقی میوفته چندتا نفس عمیق بکش آروم میشی 

به جاش الان ریلکس ریلکس ام 

اونکه اره ولی آخه بچه ۳ ساله که درکی نداره

آخی عزیزدلم 😍🤗راست میگی 

اگه باباش تو روز خونه اس بهش بگو بیشتر وقتش رو با اون بگذرونه ک تو کمتر اذیت شی،،،،،یا مثلا مادرت یا مادر شوهرت بیان پیشش یا اینو ببرن پیش خودشون روزی چند ساعت ک توم استراحت کنی 

سعی کن خودتو کنترل کنی اتفاقی میوفته چندتا نفس عمیق بکش آروم میشی  به جاش الان ریلکس ریلکس ام& ...

اصلا نمیتونم خیلی خوابالو شدم نیاز ب استراحت دارم و دخترمم همکاری نمیکنه ...

واسه همین خیلی باهاش دعوا میکنم 

کاش منم زودتر تموم شه این حال واحوالاتم

خیلی خیلی سخته بخصوص وقتی میبینم در قبال یه بچه ۳ ساله اینهمه بداخلاقی میکنم واقعا از خودم بدم میاد ...

من با خواهر و مادرم و شوهرم خیلی بد حرف میزدم و طلبکار بودم ،پسرم آروم بود اما بازم خیلی سخت گذشت اما شکر خدا گذشت، الان هم یکم افسردگی اذیتم میکنه

آخی عزیزدلم 😍🤗راست میگی  اگه باباش تو روز خونه اس بهش بگو بیشتر وقتش رو با اون بگذرونه ک تو ...

هیچکدومش امکان پذیر نیست شوهرم که تا شب سرکاره...

مادرمم فوت شده

مادرشوهرمم خیلی پیره...

این تو دلیمم خدا خواسته و غیر منتظره شد وگرنه تو خودم فعلا بچه دوم رو ب این زودی نمیدیدم که بیارم

اصلا نمیتونم خیلی خوابالو شدم نیاز ب استراحت دارم و دخترمم همکاری نمیکنه ... واسه همین خیلی باهاش د ...

میگذره عزیزم خیلی زود میگذره