2777
2789
عنوان

جواب ازمایشم اومد ...بچه پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 5662 بازدید | 63 پست
دکترم ماماست  DEZ_MAMAپیجشه

سلام عزیزم خوبی؟من رفتم‌پیجی که معرفی کردی قیمت رژیمش دو و نیم میلیونه😢من واقن توانایی خریدش رو ندارم😢😢😢میشه یه کم از رژیمش و زمان اقدامت بهم بگی؟دعات میکنم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدارو‌شکر مبارکه

عزیزم تو ی تایپیکی شرکت کرده بودی نوشتی که رژیم غذایی پسر رو داری انجام میدی چند تا هم نکته گفته بودی میتونم ی بار دیگه بپرسم چیکارا کردی نی نی پسر شد

وای خدارو‌شکر مبارکه عزیزم تو ی تایپیکی شرکت کرده بودی نوشتی که رژیم غذایی پسر رو داری انجام میدی چ ...

رژیمم سردی گرمی نیس

منیزیم و سدیمه 

ینی غذا هایی ک منیزیم نمک پتاسیم دارن از اول پریودی شبی ۱ قرص پتاسیم تا روزر۱۶ هم 

روز ۱۲ هم اگر تست بزنی ببینی تخمک‌گذاریته اقدام کن 

یا امپول اچ سی جی بزن  روز حدود ۱۲ تخمک ۱۲ ساعت بعد ازاد شه بعد ۱۲ ساعت ک ازاد شه اقدام‌کن  ۳ شب 

شبی یه بارعمیق باشه ریختن منی

قبلش مرد ۳ ساعت قبلش اناناس یا توت فرنگی و موز بخوره نیم ساعت قبلش قهوه 

حموم هر دو قبل اقدام نیم ساعت قبل

روز اول پریودتا ۳ روز دم کرده تخم هویج فرنگی یه قاشق هر روز دم کن و بخور 

۱۲ ساعت قبل اقدام زرشک و سماق بخیسون جدا گانه خانم ۲ ساعت قبل ابشونو بخوره من دیر تر خیسوندم میکس کردم زرشکا رو ک زود تر ابش دربیاد

قرص پتاسیم از روز اول پریودی ماه اقدامت تا روز ۱۶

قرص فلو کونازول ک یه قرصه برا عفونت ولی بدن و قلیایی میکنه از روز ۱۰ پریودی تا ۱۵ پریودی ک قبل و بعد اقدام بدن بمونه قلیایی

من کبوتر و گنجشک و بوقلمون میخریدم مرع هم عیب نداره و گوشت گوسفند 

عدس نخور 

لوبیا بخور 

موز اناناس 

نمکی  و پر نمک غذا

چوب شور 

برنج و ماکارنی کم تر

و...

سلام عزیزم خوبی؟من رفتم‌پیجی که معرفی کردی قیمت رژیمش دو و نیم میلیونه😢من واقن توانایی خریدش رو ندا ...

مهم تریناشو نوشتم

ازمایش اسپرمم شوهر باید بده 

ازمایش کاملم زن 

زیر نظر دکتر ب ترتیب میگه 

قسطی هم میگیره دکتر کریمی البته ماماس

رژیمم سردی گرمی نیس منیزیم و سدیمه  ینی غذا هایی ک منیزیم نمک پتاسیم دارن از اول پریودی شبی ۱ ...

ممنون عزیزم ...همسرت چندروز قبل از اقدام تخلیه داشت؟اسم قرصت پتاسیم کلراید یا پتاسیم نیترات؟

اوه چه قد زیاد یعنی ۱۳ روز تخلیه نداشت؟انگار قبل از پریودیت درسته؟تو چه طور تخمک گذاریتو پیدا کردی؟ا ...

خب اره  قبل پریودی. 

بعدپریودی هم ۶ یا ۷ روز

من حدود روز ۱۱ یا ۱۲ دکتر رفتم سونو نوشت روز ۱۲ سونو دادم

داخلی.   ...خود سونو گفت تا چندین ساعن حدود ۱۲ ساعت دیگه ازاد میشع و اندازشم بزرگ شده ۳۰ بود ....رفتم امپول اچ سی جی سریع زدم ۱۲ ساعت بعدش اقدام. تا ۳ شب شبی ۱ بار

قبلشم اکن چیزا رو خوردم ک خیسونده بودم و.....نوشتم بالاتر