dghhffyuj مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1442 عنوان شهریه دانشگاه رو باید هرماه بدیم؟؟😲 2466 بازدید | 21 پست واسه پیام نور ثبت نام کردم..هرماه باید دو ملیون و خورده ای بدم؟؟ یا هر ترم؟؟هر ترمی چندماهه؟؟ 1401/06/05 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 هر ترم .. یعنی سالی دوبار قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
dghhffyuj مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1442 هر ترم شهریه باید بدی چند وقت یکبارپیام نور دانشگاه خوبی هس اصلا؟؟
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 از اول مهر تا اولای بهمن میشه یک ترم از نیمه دوم بهمن تا تیر ماه ک امتحانا تموم بشه میشه ترم دوم قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
dghhffyuj مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1442 هر ترم سه ماه و نیمه مهر تا بهمن بهمن تا تیر مرسی عزیزم
hany_79 عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 3683 ن هر سال دوترمهمهر تا بهمن بهمن تا تیر. میشه سالی دوبار شهریه دادن ولی نصفشو اول ترم میدی نصفشو قبله امتحانا
dghhffyuj مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1442 ن هر سال دوترمه مهر تا بهمن بهمن تا تیر. میشه سالی دوبار شهریه دادن ولی نصفشو اول ترم ... اها ممنونم عزیزم
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 چند وقت یکبار پیام نور دانشگاه خوبی هس اصلا؟؟ خوبه بد نیست فقط بیشتر باید خر خونی کنی استاد زیاد خوب درس نمیده خودت فقط باید شبانه روزی بخونی ک درساتو نیوفتی بخای دوباره شهریه بدی قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13298 هر ترم .. یعنی سالی دوبار سلام بنده دانشگاه آزاد میخوام برم ب امید خدااطلاعاتی ندارملطف میکنید اطلاعاتی ب بنده بدید ممنون میشمهر ترم چند ماهه هست؟و حدود هزینه ها بدون کتاب چقدره؟با کتاب چقدر؟
dghhffyuj مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1442 خوبه بد نیست فقط بیشتر باید خر خونی کنی استاد زیاد خوب درس نمیده خودت فقط باید شبانه روزی بخونی ک در ... باید پس مغزمو ورزش بدم... فرهنگیان مجاز شدم اما دعوت به مصاحبه نشدم...میخام علوم تربیتی پیام نور بخونم..
80mordadi عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2711 هزینه هر کتابش چقدر میشه...یکم دستم خالیه😓 الان کتاب گرونه خیلیولی دست دوم بگیری ارزون تر در میاد براتیا از کتابخونه امانت بگیر