2777
2789

نمره چشم تا چند قبوله بچه ها؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ماده ۲۸ استخدام شدم 

معاینه اش خیلی ساده بود چشم هم با عینک باید هشت دهم باشه.

یعنی شما با عینک دیدتون رو‌ می‌سنجن.

بعدم کلا به ما گفتن میبینیم اگه بیماری دارید فردا شاکی نشید و ادعا نداشته باشید که تو آموزش و پرورش گرفتین بیماری رو .

کلا ان شالله میای با این جماعت لاشخور آشنا میشی 😅😅😅

میشه یکم از جزییاتش بگید؟

آزمایش چربی و قند و اینا 

وزن و قد 

شنوایی

بینایی

دندون هاتو نگاه می کنه ولی به این معنا نیست که باید همه دندونات سالم باشه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

قد و وزن و bmi بدنتو میگیرن نباید از یه عددی پایینتر و از یه عددی بالاتر باشه

بینایی سنجی. شنوایی سنجی. لکنت. وضعیت دندان ها( مثلا دندونای جلویی شکسته یا کج و و معجوج نباشه ک ظاهر بدی ایجاد کنه). ماه گرفتگی روی صورت و طرز راه رفتن

همینا

من ماده ۲۸ استخدام شدم  معاینه اش خیلی ساده بود چشم هم با عینک باید هشت دهم باشه. یعنی شما با ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

من که نه دوستم مصاحبه داره ولی خیلی استرس داره 

گفتم براش بپرسم یکم از استرس کم شه

من ماده ۲۸ استخدام شدم  معاینه اش خیلی ساده بود چشم هم با عینک باید هشت دهم باشه. یعنی شما با ...

خواهرم ۵ و نیمه چشمش

بدون عینک همش تار میبینه 

به نظرت قبول نیشد یا نه؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
خواهرم ۵ و نیمه چشمش بدون عینک همش تار میبینه  به نظرت قبول نیشد یا نه؟

اره عزیزم من چشمم چهار و نیم بود دیگه ولی معاینه ام با عینک بود و دیدم با عینک نه دهم زد و قبول شدم.

کلا معاینه چشم با عینک هست 

موقع معاینه قبلش برین دکتر و عینک نو و دقیق داشته باشید کافیه