2789

یه اقای کارمند شرکت نفت با تحصیلات عالی  قد۱۸۸ درامد بالا خونه بالاشهر ماشین خارجی از یه خونواده تحصیل کرده با یه خانوم قد بلند ولی با اضافه وزن زیاد تحصیلات دیپلم مطلقه و قیافه رو به پایین و ازین پلنگ معابا که همه جاش پیرسینگ و تتو و کلی عمل داره و خونواده ای که همشون شغل ازاد سبزی فروش و کارگر (قصدم توهین نیست خیلیم هم این قشر محترمن فقط خواستم تفاوت رو بیان کنم)

از نظر من خیر😐😐

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر پسره اوکی بوده که خدا واقعاااااا شانس بده🥲اصنم حسود نیستم😑😑😂

ادرس دعا نویسشم میخوایم😅

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ادرس دعا نویسشم میخوایم😅

تا الان ۸۰ میلیون خرج لمینت دندونای خانوم‌کردن

گوشی ایفون گرفتن برای خانوم

یه قلاده سگ کادو تولد ب خانوم دادن و کادوهای کوچک و بزرگ دیگه ک اطلاع نداریم

تا الان ۸۰ میلیون خرج لمینت دندونای خانوم‌کردن گوشی ایفون گرفتن برای خانوم یه قلاده سگ کادو تولد ب ...

خوب داشتن دعا نویس خوب تو زندگی خیلی مهمه

شوخی کردم شاید خانم چیزی داره ک ما نمیدونیم منظورم اخلاق و ایناس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خوب داشتن دعا نویس خوب تو زندگی خیلی مهمه شوخی کردم شاید خانم چیزی داره ک ما نمیدونیم منظو ...

امیدوارم

ما که مدتی در ارتباط هستیم هیچ‌چیزی جز افاده ندیدیم