2777
2789

برایدیکی از دوستام دارم میپرسم.یه خونه ویلایی ۱۱۰متری دارن که توش نشستن.یه ماشین سمند از شوهرش مونده.یه زمین که البته سندش کمی مشکل داره هم تو شمال دارن.ضمنا وقتی شوهر فوت کنه تکلیف بیمه تامین اجتماعیشون چی میشه؟خانواده کنارش نیستن و تنهاست یه جورایی.و فعلا شرایط سر کار رفتن نداره چون بچه هاش زیر ۸ سالن و کمی شیطون.من خودم بهش گفتم سمندو بفروشه بزاره بانک ماهانه سودشو بگیره.خونشونم بفروشه بره آپارتمان بگیره امنیتش بیشتره.البته پیشنهاد دومم رو شک دارم چون راحت تره تو ویلایی ولی خب چون تنهاست ویلایی امنیت آپارتمان رو نداره.

بیمه داشته باشه تمومه پول میدن بهش

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازی نیست.شوهرش بیمه هست ماهیانه بهشون پول میدن..

ماشین خیلی واجب و لازمشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بیمه داشته باشه تمومه پول میدن بهش

همون بیمه تامین اجتماعی؟آخه شوهرش رو به واسطه ی کارش بیمه کرده بودن و حدودا ده سال سابقه داره.یعنی بعد فوت ماهانه پول میدن به زنش؟اینجوری باشه خوبه

همون بیمه تامین اجتماعی؟آخه شوهرش رو به واسطه ی کارش بیمه کرده بودن و حدودا ده سال سابقه داره.یعنی ب ...

اره ماهیانه بهشون پول میدن.نمیدونم چقدر ولی بالای دو یا سه تومنه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نیازی نیست.شوهرش بیمه هست ماهیانه بهشون پول میدن.. ماشین خیلی واجب و لازمشه

گواهینامه نداره دوستم..بعدا سرش خلوت تر شد باید بره گواهینامه بگیره.بچه هاش کوچیکن سختشه

همون بیمه تامین اجتماعی؟آخه شوهرش رو به واسطه ی کارش بیمه کرده بودن و حدودا ده سال سابقه داره.یعنی ب ...

بله اگه قطع نباشه ماه های اخر حقوق کامل رو میدن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
اگه بیمه رو مرتب واریز کرده ،ماهانه حقوق میاد براشون خونه رو عوض نکنه، حیفه آپارتمان مشکلات بیشتری ...

به واسطه شغل شوهرش بیمشون کرده بودن..حدودا ده سالی سابقه دارن.از حقوق شوهرش کم میشده واسه بیمه

یه جایی ثبت نام کردم کار رو یاد میدن و مدرک میدن و کمک میکنن وام خوداشتغالی بگیری و بتونی کارگاه خودت رو راه بندازی بعد هم محصولاتت رو میخرن من رشته پارچه بافی ثبت نام کردم

من یه کلاف کاموا میخرم ۱۲ تومان ازش چهار تا لیف درمیاد،من که هدیه میدم به بقیه ولی امروز تو مترو لیف رو کمتر از ۲۰ ندیدم 

سالها بود تو خونه داستان و مقاله مینوشتم میفرستادم یه موسسه ای و حق التالیف میگرفتم

کلی کار در منزل وجود داره

بیمه تامین اجتماعی هم تعهد داره بعد فوت بیمه شده خانواده ماهیانه یه مبلغی بگیرن دقیقا نمیدونم چقدر ولی مقدار بیمه زایمان دو سوم حقوق بود،این مقرری الان کامل هست یا همون حدود نمیدونم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷