ایلماه_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 679 عنوان خدایا چرا من تو هیچی شانس نیاوردم ...😭😭😭😭 118 بازدید | 3 پست مامانی که باید راز دار دخترش باشه چرا مامان اینطوری نیست یه اشتباه تو زندگیم کردم که تاوان شم دادم اگه یه دعوا کوچیک داشته باشیم بهم طعنه شو میزنه الهی به حق این شبا من بمیرم 😭😭😭خوش بحالتون عزیزتون دوستون داره💔 میشه دعا کنید آینده خوبی داشته باشم 🙏دعاکردید لایک کن واست صلوات بفرستم دوست عزیز🤩 1401/06/05 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
carazygirl عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31816 خدا نکنهایشالله خدا به مادرت اندکی اندیشه و تامل بده رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
تهاجم عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 17400 دختر خوب رو اعصابش رژه نرو تا چیزی بهت نگهاونم میگه خداااا چرا من از دختر شانس نیوردم
ایلماه_ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 679 دختر خوب رو اعصابش رژه نرو تا چیزی بهت نگه اونم میگه خداااا چرا من از دختر شانس نیوردم بخاطر داداشم بام دعوا میکنه یعنی اگه مقصر داداشم باشهاین منم که باید بهم نفرین کنه😭💔 میشه دعا کنید آینده خوبی داشته باشم 🙏دعاکردید لایک کن واست صلوات بفرستم دوست عزیز🤩