zolfparishan مدیر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 636 عنوان خانوما کسی رژیم دوره بارداری گرفته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 32 پست اگر ماما ،یا دکتر ،یا متخصص تݝذیه ،جایی میشناسید لطفا بهم معرفی کنید ،انلاین یا حضوری هرچی باشه شیراز 1401/06/05 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zolfparishan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 636 آها برو تحت نظر وزنتوکنترل کنه عزیزم کسی رو نمیشناسی عزیزم؟
zolfparishan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 636 من رژیم بارداری لیمومی رو گرفتم ولی نتونستم رعایت کنم چون بارداریه و هزار تا هوس😂 هر لحظه دلم ... من حتی ویار و حالت تهوع هم ندارم ،اژدهای گرسنه درونم ازاد شده هر ساعت درحال خوردنم😂
9499mahtab عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 4531 نه بابا ،حتی نمیخورم به این وضع افتادم😂😂😂 منم اشتهام تو بارداری زیاد میشه ولی با همین مغزیجات و میوه ها سعی میکنم خودمو سیر کنم، نون و برنج کم میخورم، بعدم به ماه های بالاتر برسی نی نی به معدت فشار میاره دیگه اگه بخوای هم نمیتونی زیاد بخوری خدایا هزار بار شکرت کاربری سوم
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 7654 من حتی ویار و حالت تهوع هم ندارم ،اژدهای گرسنه درونم ازاد شده هر ساعت درحال خوردنم😂 منم همینطور بودماز هیچی بدم نمی اومد همه چی رو دلممیخواست😂 ترش شیرین شور آخرشم کلی وزن اضافه کردمشما مث من نباش حتما رژیمتو سفت و سخت بگیر إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
zolfparishan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 636 من رژیم بارداری لیمومی رو گرفتم ولی نتونستم رعایت کنم چون بارداریه و هزار تا هوس😂 هر لحظه دلم ... کی گرفتی رژیم رو ،هزینه اش چند بود ؟
دانمارکی_خوشمزه عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 1825 کسی رو نمیشناسی عزیزم؟ ن فداتشم شهرمونم یکی نیست ۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
zolfparishan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 636 منم اشتهام تو بارداری زیاد میشه ولی با همین مغزیجات و میوه ها سعی میکنم خودمو سیر کنم، نون و برنج کم ... الان ۹ هفته ام ـاز ۷۶ کیلو شدم ۸۰😭
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 7654 کی گرفتی رژیم رو ،هزینه اش چند بود ؟ اوایل امسال گرفتمقیمتشو درست یادم نمیادفکر کنم ۶۰ یا ۷۰ تومن بود إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
zolfparishan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 636 منم همینطور بودم از هیچی بدم نمی اومد همه چی رو دلممیخواست😂 ترش شیرین شور آخرشم کلی وزن اض ... چند کیلو بودی عزیزم ؟ چند شدی ؟ من ۹ هفته ام از ۷۶ شدم ۸۰😂😭😭
zolfparishan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 636 اوایل امسال گرفتم قیمتشو درست یادم نمیاد فکر کنم ۶۰ یا ۷۰ تومن بود باید بگیرم رژیم رو اخه با این زیاد کردن وزنم برا زایمان به مشکل میخورم
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 7654 چند کیلو بودی عزیزم ؟ چند شدی ؟ من ۹ هفته ام از ۷۶ شدم ۸۰😂😭😭 میگم ولی بین خودمون بمونه😂۶۰ بودم۸۶ شدم🙃😂الانم سه هفته ست زایمان کردم جرات ندارم برم رو ترازو إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 7654 باید بگیرم رژیم رو اخه با این زیاد کردن وزنم برا زایمان به مشکل میخورم آره خدایی قیمتشم زیاد بالا نیستدر هفته دو سه بار هم وعده ی آزاد داره می تونی هر چی هوس کردی رو بخوری إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
9499mahtab عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 4531 الان ۹ هفته ام ـاز ۷۶ کیلو شدم ۸۰😭 ازاین به بعد مراعات کن، قبل بارداریت آزمایش چکاپ دادی؟ قند و تیروئید خدایا هزار بار شکرت کاربری سوم
zolfparishan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 636 ازاین به بعد مراعات کن، قبل بارداریت آزمایش چکاپ دادی؟ قند و تیروئید اره همه ازمایش دادم همه چیز نرمال بود
zolfparishan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 636 میگم ولی بین خودمون بمونه😂 ۶۰ بودم ۸۶ شدم🙃😂 الانم سه هفته ست زایمان کردم جرات ندارم برم رو ترا ... خیلی زیاد نکردی که ،😂حالا یه وزن کن خودت من هنوز اول راهم این همه زیاد کردم 😂😂😂😂