2777
2789
عنوان

مرکز لیزر خوب در تبریز

1166 بازدید | 6 پست

سلام دوستان برای لیزر موهای زائد اطلاعات میخوام 

موهای من خیلی ضخیمه زیر چونه و پشت لبم میخوام بدون لیزر الکساندر بهتره یا الکترولیز؟ 

مشکل تنبلی تخمدان و تیروئید کم کار دارم

تیروئیدم تحت درمان هس مشکل هورمونی هم ندارم 

حالا با این توصیفات مرکز خوب تو تبریز می شناسید دستگاهش چیه؟ اگر از هزینه هاشم خبر دارین لطفا بگین و سوال آخرم میگن فقط باید شیو کنی آیا فقط قبل لیزر 1بار باید شیو کنم یا تا زمانی که میخوام برم میتونم چندبار شیو کنم چون من تازه واس اصلاح رفتم 

ممنون که وقت میذارید و جواب میدید

چن جلسه بایدهرماه بری؟؟؟ واینکه اوناییکه رفتین نتیجه گرفتین کامل؟؟؟ اسی سوال درسوال شد   &nbs ...

من که فعلا نرفتم دکتر گفت 10 تا 12 بستگی به موهات داره و میگن حدود 80 درصد موها حذف میشه اول گفتن ماهی یه بار 3ماه پشت سرهم و بعد اونم 2 ماه یه بار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فعلا نرفتم دکتر گفت 10 تا 12 بستگی به موهات داره و میگن حدود 80 درصد موها حذف میشه اول گفتن ما ...

ینی کلا۱۲جلسه بایدبریم؟؟؟

ببین شیوبایدهرسری رفتنی انجام بدی 

حالااون وسطاخونم هروقت لازم شدمیتونی انجام بدی مشکلی نداره

منو و چهارتا دخترام ❣
ینی کلا۱۲جلسه بایدبریم؟؟؟ ببین شیوبایدهرسری رفتنی انجام بدی  حالااون وسطاخونم هروقت لازم شدمی ...

دکتر که اونطوری گفت ولی فک نمی کنم چون میگن چند ماه یه بارم بری تا کلا ریشه کن بشن سه ماه یه بار یا 6 ماه کامل اطلاع ندارم شما تبریز هستین؟ 

دکتر که اونطوری گفت ولی فک نمی کنم چون میگن چند ماه یه بارم بری تا کلا ریشه کن بشن سه ماه یه بار یا ...

نه تبریزنیستم 

ان شاالله خیره بازبپرسین جای خوب برین

منو و چهارتا دخترام ❣