2777
2789
عنوان

دماغم بعدازعمل+عکس

2897 بازدید | 59 پست

بچه هااین دماغمه بعدازعمل. خیلی خوکی شده از روبرو سوراخاش افتضاح پیداس روز سومه ک عمل کردم. خییلی پشیمون و ناراحتم هرموقع نگاش میکنم اشکام سرازیرمیشه. بهم میگن ورمه بعدا درس میشه ولی واقعا ممکنه سوراخا بعداز ورم کوچیک بشه؟ 

صامته رغم شعَوري بالـ انتهآء... 

به نظرم خیلی قشنگ شده آره ورمش بخوابه خوشگل میشه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سانسور کردم چون فیتیله هاهنوزه نخواستم حالتون بدبشه

عربي؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

تو‌عکس ک خیلی خوبه

ب چهرت عادت نداری جا خوردی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ورمه نوکش میاد پایین نگران نباش 

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
بله

كجايي هستي؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه