2777
2789
عنوان

خانم های باردار

164 بازدید | 12 پست

من خیلی استرس و وسواسیم چکار کنم این چند روزه شبها هم از ساعت دو به بعد تا ساعت پنج فقط با  فکرای منفی مشغوله خیلی کلافه شدم 

آدما شاید تکراری بشن ؛ولی وقتی که برن«دیگه تکرار نمیشن» پس تا هستن قدرشون رو بدونید…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل آدم اینطوریه... صدای قلبش رو شنیدی؟

نرفتم  سونو ولی فردا نوبت دکتر دارم تا برام ان تی بنویسه 

آدما شاید تکراری بشن ؛ولی وقتی که برن«دیگه تکرار نمیشن» پس تا هستن قدرشون رو بدونید…
نرفتم  سونو ولی فردا نوبت دکتر دارم تا برام ان تی بنویسه

سونو قلب نرفتی؟ چرا؟ 

تکوناشو حس کنی حالت بهتر میشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
سونو قلب نرفتی؟ چرا؟  تکوناشو حس کنی حالت بهتر میشه

اره تکوناش خیلی کم حس میکنم ولی بازم نمیدونم چمه 

سونو قلب نرفتی؟ چرا؟  تکوناشو حس کنی حالت بهتر میشه

تکوناش در حد نبض زدنه دوسه بار میشه که عین نبض میزنه بعد خودشو سفت میکنه 

دیروز وارد سیزده هفته شدم یعنی دوازده هفته کامل 

منفی فکر نکن که همون میشه ببین مثلا الان تو یه لیمو فکر کن نمک زدن روش دون دون شده دان آب نمیندازه فکر و خیالم اینجوره تو ناخوداگاهت تاثیر میزاره بسپار خدا هرچی خیره پیش بیاد از بارداری لذت ببر بچتم کولیک نمیگیرا جون رو معده اونم تاثیر میزاری 

تکوناش در حد نبض زدنه دوسه بار میشه که عین نبض میزنه بعد خودشو سفت میکنه 

حالا صبر کن بیشتر هم میشه.. 

دلتو بسپار بخدا.. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
منفی فکر نکن که همون میشه ببین مثلا الان تو یه لیمو فکر کن نمک زدن روش دون دون شده دان آب نمیندازه ف ...

ممنون عزیزم از حرفات یکمی راحت شدم ولی نمیدونم چکار کنم خود به خود این فکرای منفی میاد