2777
2789
عنوان

مدرس زبان

78 بازدید | 11 پست

سلام .. خب من یکی از هدفام اینه که مدرس زبان شم تو چند سال آینده 

کلاس زبان هم میرفتم قبلا 

اما بخاطر اینکه مجازی شد ولش کردم

الان دوباره دارم میرم و میخوام ادامه بدم

اما همه همکلاسیای زبانم زیر ۱۲ سالن

فقط من بینشون بزرگم😐🤣

حس میکنم خیلی خیلی دیر شروع کردم و از اونجایی ک عجولم میخوام زود مدرکمو بگیرم برای تدریس

چن سال طول میکشه؟ شما چیزی میدونید؟

منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورت تدریس اموزشگاهه همین الان منصرف شو 😐 اگرپارتی داری تدریس تو مدرسه بری ادامه بده

اخه همه تیچر هام از همون آموزشگاه خودم مدرک گرفتن و فقط چن سال ازم بزرگترن

اخه همه تیچر هام از همون آموزشگاه خودم مدرک گرفتن و فقط چن سال ازم بزرگترن

عزیزم من خودم معلم زبانم توی اموزشگاه بخاطر میزان درامد میگم ولش کن ولی اگر فقط بخاطر علاقت میخوای توی اموزشگاه تدریس کنی خوبه. امیدوارم موفق باشی 

اره پس چی 😂 دختر داییم از خیلی وقت پیش شروع کرد الان تیچر شده (۱۸ سالشه )

من فک کردم همون ۳ یا ۴ سال باید بخونی ، اوکی ممنون

عزیزم من خودم معلم زبانم توی اموزشگاه بخاطر میزان درامد میگم ولش کن ولی اگر فقط بخاطر علاقت میخوای ت ...

شما چند سال درس خوندید؟ مدرکتون چیه؟ میشه یکم توضیح بدید 

ن من بخاطر درآمدش نمیگم واقعا علاقه دارم. 

شما چند سال درس خوندید؟ مدرکتون چیه؟ میشه یکم توضیح بدید  ن من بخاطر درآمدش نمیگم واقعا علاقه ...

من اون زمانی که کلاس میرفتم ترم ها خیلی بیشتر کلاس های الان بود حدود 8 سال اموزشگاه درس خوندم بعد زمانی که 18 سالم بود 6 ماه خصوصی و فشرده کلاس آیلتس رفتم و مدرک از تهران گرفتم اما نتونستم باهاش کاری کنم چون گمش کردم. توی دانشگاه رشتم مترجمی زبان بود دوتا دوره هم کلاس تی تی سی رفتم (تی تی سی یه هفته هست کلاسش فقط). دیگه نکته مهم اینه که اکثر جاها فوق دیپلم و لیسانس میخوان و یا دانشجو باشی گواهی اشتغال به تحصیل ببری. من لیسانس مترجمی هستم الان