2777
2789
عنوان

شک ب شوهر🤕

537 بازدید | 27 پست

بچه ها شوهر من فوق الهاده سرده خیلی بهش مشکوکم معذرت میخام رابطه زناشوییمون هم خیلی کم شده البته کارش هم بگم ک راننده ماشین سنگینه و شبا میره روز میاد خب یکم از سردیش رو میزارم پای خستگیش ولی بازم خیلی بهش مشکوکم دو سه روز پیش رو بدنش سه تا لکه قرمز دیدم گفتم اینا چیه دوتاش رو گف خاروندم یکیش رو گف نمیدونم مثلا دیشب ک جمعه بود خونه بود ولی گرفت تخت خوابید تا صبح صبحم رفت ک بار بزنه قبلترها حداقل صبح منو بیدار میکرد الان یه هفته هست ک رابطه نداشتیم معذرت میخام ک با جزئیات میگم ولی میخام قشنگ توضیح بدم ببینم نظر شما چیه؟بنظرتون مشکوکه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشو ها عزیزم ولی ماشین سنگین راننده های راحت واینمیستم 😑😑😑اکثرااااا ی کاری میکنن ولی خب همه ک یکی نیستن ب دلت بد راه نده ت پیش قد شو ببین چی میشه .

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!

راننده ماشین سنگین شاید واقعا عرق سوز شده بدنش خارونده اینجور شده 

زیاد بهش گیر نده ولی خب مراقب باش ، سعی کن خودت پیش قدم بشی برا رابطه یا ببین مگه مشکلی براش پیش اومده مردا اکثرا تودارن چیزی نمیگن توخودشون میریزن 

لکه چجوری بود؟؟ شاید واقعا خارونده 

لکه قرمز بود نمیدونم ن میتونم بگم لکه اونجوری بود ن میشه گف خاروندم مخصوصا اون ک گف نمیدونم چیه و روی شکمش بود بیشتر مشکوک بود

ناراحت نشو ها عزیزم ولی ماشین سنگین راننده های راحت واینمیستم 😑😑😑اکثرااااا ی کاری میکنن ولی خب هم ...

دیگ نمیخام پیش قدم بشم بار های قبلی خودم میرفتم حموم و لباسای تحریکی میپوشیدم اونم فک میکرد خودم دلم میخاد میومد نزدیک بعد یجوریه توی رابطه ک انگار داره انجام وظیفه میکنه 

دیگ نمیخام پیش قدم بشم بار های قبلی خودم میرفتم حموم و لباسای تحریکی میپوشیدم اونم فک میکرد خودم دلم ...

داروی تحریک کننده بگیر بریز غذاش😂ب خودت برس ت ولی بهش رو نده مثلا نمیخای رابطه ببین چی‌ میشه اگه صمیمی هستنن برو راحت بپرس دلیلش چیه

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!
راننده ماشین سنگین شاید واقعا عرق سوز شده بدنش خارونده اینجور شده  زیاد بهش گیر نده ولی خب مرا ...

اخه شکمش اصلا ب خاروندن نمیخورد بعدم قبلا خیانت دیدم ازش اخه چطوری میتونم مراقب باشم راهی ندارم 

بعدم مشکلی اگ بود ک من دیگ میفهمیدم چون خودش میاد میگه 

داروی تحریک کننده بگیر بریز غذاش😂ب خودت برس ت ولی بهش رو نده مثلا نمیخای رابطه ببین چی‌ میشه اگه صم ...

صمیمی هستیم ولی قبل ها ازش پرسیدم جوابی نگرفتم میپیچونه بیشتر