بچه ها شوهر من فوق الهاده سرده خیلی بهش مشکوکم معذرت میخام رابطه زناشوییمون هم خیلی کم شده البته کارش هم بگم ک راننده ماشین سنگینه و شبا میره روز میاد خب یکم از سردیش رو میزارم پای خستگیش ولی بازم خیلی بهش مشکوکم دو سه روز پیش رو بدنش سه تا لکه قرمز دیدم گفتم اینا چیه دوتاش رو گف خاروندم یکیش رو گف نمیدونم مثلا دیشب ک جمعه بود خونه بود ولی گرفت تخت خوابید تا صبح صبحم رفت ک بار بزنه قبلترها حداقل صبح منو بیدار میکرد الان یه هفته هست ک رابطه نداشتیم معذرت میخام ک با جزئیات میگم ولی میخام قشنگ توضیح بدم ببینم نظر شما چیه؟بنظرتون مشکوکه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناراحت نشو ها عزیزم ولی ماشین سنگین راننده های راحت واینمیستم 😑😑😑اکثرااااا ی کاری میکنن ولی خب همه ک یکی نیستن ب دلت بد راه نده ت پیش قد شو ببین چی میشه .
ناراحت نشو ها عزیزم ولی ماشین سنگین راننده های راحت واینمیستم 😑😑😑اکثرااااا ی کاری میکنن ولی خب هم ...
دیگ نمیخام پیش قدم بشم بار های قبلی خودم میرفتم حموم و لباسای تحریکی میپوشیدم اونم فک میکرد خودم دلم میخاد میومد نزدیک بعد یجوریه توی رابطه ک انگار داره انجام وظیفه میکنه
عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل ..... سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم