2777
2789

بچه ها توروخدا نگین چقدر عزت نفسش پایینه؛ من دوتا خواستگار داشتم یکیشون خیلی ازم خوشش اومد اما به من نمی‌خورد میخاستم ردش کنم جلسه دوم دیگه زنگ نزد، با اینکه خیلی از نظر همه چیز ازش بالاتر بودم، دومی که واقعا به هم میخوردیم هم  الان یک هفته از قرار اولمون میگذره زنگ نزدن؛ واقعا ناراحتم، چرا خدا صدامو نمیشنوه؟ علتش چیه؟ توروخدا از ته دلتون واسم دعا کنید شاید خدا صدای شمارو شنید

چرا ناراحتی

خدا اینده رو بهتراز من و شما میبینه

منم سر چندتا خواستگار همین تفکرات شما رو داشتم الان که میبینم چطورین میگم خدایا شکرت که نشد

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد قرآن بخوانید، مخصوصا آیة الکرسی و سوره‌‌هایی که اول آن ها با «قل» شروع می‌‌شود مانند: «قل هو الله أحد..»، « قل أعوذ برب الناس..»، « قل أعوذ برب الفلق..» و « قل یا أیها الکافرون » را بخوانید و از دعاهایی که برای باطل شدن سحر در مفاتیح الجنان ذکر شده استفاده کنید.

و نیز براي آنکه خداوند زمينه ازدواج شما را فراهم کند و خواستگار مناسب پيدا شود، چند جمعه پشت سر هم نماز حضرت زهرا(سلام الله عليها) را به همين نيت بخوانيد و زياد دعا کنيد و قرآن زياد بخوانيد، إن شاء الله زمينه ازدواج شما فراهم مي شود.

هم چنين به دستور زیر که یکی از بزرگان معاصر فرموده؛ عمل کنید.

نمازها، مخصوصاً نماز صبح را اوّل وقت بخوانيد، و بعد از نماز صبح دست راست را روى سينه بگذرايد، و هفتاد مرتبه «يا فتّاح» بگوييد. سپس 110 مرتبه صلوات بفرستيد. و هر وقت گرفتار ناراحتى فكرى شديد، ذكر «لا حول و لا قوّة الّا بالله» را زياد بگوئيد. اين برنامه را تا چهل روز ادامه دهيد، إن شاء الله مشكل شما برطرف خواهد شد.

کاربری دوممه😊یهو ترکیده شدم😐یه صلوات مهمونم میکنین؟ 
عزیزم من واقعا از تنهایی میترسم

عزیزم هرکسی دندان دهد نان هم دهد رو شنیدی

یعنی چی از تنهایی میترسم

پس خدا کجای زندگیته

صبر کن

بسپاربه خودش از هیچیم نترس

فک نکن اینای که میان خواستگاری بعد ازدواجم همینطورن

نخیر اکثرا صد و هشتاد درجه فرق میکنن پس فک نکن طرف که رفته همون نیمه گمشدته

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑