2777
2789
عنوان

بیاین عکس

173 بازدید | 18 پست

سلام

حوصلم سرفته😑

داداشم مریض بود رفته بودیم دکتر مریض میشع لوس میشع نمیزاشت ازش عکس بگیرم یه لحظه حس کردم چشاش قشنگه منم بزور گرفتم بعد دیدم چقد رنگ چشماش قشنگ افتاده

زود پاک میکنم...صفحه دو هم میزارم...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخام نزاری😐که صفه دو هم میخای بزاری

😑چته وا

عشقم کشیده صفحه دو بزارم

صبور نیستی خدافظ😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
بله چشم قربان دیگه چی دستور میفرمایید😒...واسه ی عکس چشم مردم باید ۲ صفحه کو کو کنن؟

😑😑😑😑یه تاپیک سرکاری که اخرم عکس نذاشت تا صفحه ۱۰ رفت

حالا بیا گذاشتم نکشینم

میخوام ببینممممممم

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙