2777
2789

افسانه روباه نه دم ، استارت آپ ، پادشاه سلطنت ابدی ، وینچنزو

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۱ ۲۵

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
گوبلین و عاشقان ماه در مورد چین؟ 

گوبلین یک روح حدود 900 ساله است که بایک دختر آشنا میشه و جالبه واقعا ارزش دیدن داره

و عاشقان ماه واقعا خوبه ولی آخرش اونجوری که فکر میکنیم پیش نمیره ولی واقعا ارزش دیدن داره

جدیدن؟ خیلی وقته سریال کره ای  ندیدم میخوام ارزش دیدن داشته باشه

آره قول میدم قشنگ ترین سریالی باشن که تو عمرت دیدی🙂

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏