2777
2789
عنوان

بدن درد بعد از زایمان طبیعیه؟؟

3316 بازدید | 28 پست

سلام مامانا 

شکرخدا من فارغ شدم دوماهی هست 

ولی نمیدونم چرا بدن درد ازم دست برنمیداره

شبا موقع های غروب یه لرزی میگیرتم ،مریض نیستم خودم متوجه میشم ، فقط لرزم میگیره و بدنم تحلیل میره و باید برم زیر پتو و چشامو ببندم ، اینجور مواقع دستوپامم قوت نداره حتی چیز سنگینیو بلند کنم حتی 

طبیعیه ایا؟ یا باید برم چه دکتری ویزیت شم؟!!

زانوهامم درد میکنه تازگیا اصلا این مشکلاتو نداشتم هیچوقت بدنم سالم بود بعد از سزارین خیلی تحلیل رفتم حس میکنم :((

میتونه از شیردهی باشه؟

چیکار کنم خوب شم اخه خیلییی حس بدیه 

برا سلامتی همه نینیا صلوات یادت نره🤲🏻❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام قشنگم 

از دکترت به جای مامانها بپرسی خیلی بهتره باور کن 

اگه دکتر زنان و زایمان نیست 

از یک ماما بپرس اونها هم کارشونو خوب بلدن

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 

بدنت اُفت کرده باید خودتو تقویت کنی هم دکتربروویتامین بگیر هم گوشت قرمز مصرف کن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

قدم نو رسیده ات هم مبارک باشه 😍😘

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
خیلیی ضعیف شدی عسل ارده و‌شیره ماهیچه روغن زرده بخور

همشششو میخورم بخدا

صبونم کرده شبرشت

روغن غذاهام کلا روغن زرده

گوشت استفادم گوشت گوسفندیه

عسلم میخورم 

خوش خوراکم هستم

نمیفهمم چمه😢😢

بدنت اُفت کرده باید خودتو تقویت کنی هم دکتربروویتامین بگیر هم گوشت قرمز مصرف کن

من بعد از سزارین عوارض بیحسی و بیهوشی گرفتم 

گردنم خشک شده بود دگزا تزریق کردن

شنیده بودم دگزا تا شش ماه مانع جذب ویتامین میشه

ینی میتونه از اون باشه؟؟

من بعد از سزارین عوارض بیحسی و بیهوشی گرفتم  گردنم خشک شده بود دگزا تزریق کردن شنیده بودم ...

اگر اینجور باشه پس من وستامینم بزنم جذب نمیشه که

تبریک میگم عزیزم قدم نو رسیدت مبارک 🌹حتما آزمایش کامل بده احتمالا ویتامین بدنت کم هست و از لحاظ تغذیه به خودت برس غذای مقوی و جیگر  و گوشت گوسفندی ، آجیل ،  میوه های مقوی مثل انبه و موز در روز مصرف کن 🌹

تبریک میگم عزیزم قدم نو رسیدت مبارک 🌹حتما آزمایش کامل بده احتمالا ویتامین بدنت کم هست و از لحاظ تغذ ...

ممنون گلم

تغذیم عالیه بخدا

مشکل قطعا یچیز دیگست که با تغذیه رفع نشده 

من ماه آخر بارداریمه امروز رو شکمم دون دون های قرمز زده البته برجسته نیست کسی میدونه دلیلش چیه

به دکترت حتما بگو ممکنه یک درصد مسمومیت بارداری باشه 

ممکنم هست چیزی نباشه 

ولی بگو خیالت راحت شه

من بعد از سزارین عوارض بیحسی و بیهوشی گرفتم  گردنم خشک شده بود دگزا تزریق کردن شنیده بودم ...

اگر عوارض دگزاباشه یعنی مشکل ویتامین دی داری بهترین منبع ویتامین دی نورمستقیم افتاب هست تاپ شلوارک بپوش بشین زیرنور 

ازپشت پنحره و پرده هم نباشه مستقیم باشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.