2777
2789

مثلا یه دختری همسنم میبینم گاهی یهو انگار روحم میره تو زندگی اون .تصور میکنم اون چحپجور خونه زندگی با چجور احساسی داره بجای من 

نه فقط اونایی ک وضهشون خوبه بلکه افراد معمولی هم اینطورم 

چرا اینطورم ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر کس یه حس متفاوت دارم ...یه حسی ک تو زندگی خودم نبوده یا اگر بوده نمیدونم از کجا اومده 

نمیتونم زبونی توضیح بدم ولی انگار من زندگی بعضیا رو تجربه کردم حساشون بهم منتقل میشه 

من همش تو توهمم ، ی ادم موفقم که به همه خواسته هام رسیدم. 

اصلا تو واقعیت زندگی نمیکنم

نمی دونم چیکار کنم این فکر و خیالا دست برداره ازم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من همش تو توهمم ، ی ادم موفقم که به همه خواسته هام رسیدم.  اصلا تو واقعیت زندگی نمیکنم نمی دو ...

بازم خداروشاکریم که توهماتت رو تو سایت نمی ریزی  مثل بعضیا

حلالم کنید و خدانگهدار   

اره. میفهمم روحیه همدردی بالایی داری هر موقع بخوای یکی رو واقعا درک کنی اینکار رو میکنی 

خودمم دقیقا همینطورم 

نمیتونم به طور کامل درکشون کنم ولی حس و حالشونو میفهمم 

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
من اینطورنیستم شاید چندبارشده ولی اینطورنیست هرکیودیدم خودموبجاش تصورکنم

این یه چیزی نیست دست خودم .مثلا دختره رو تو تاکسی میبینم فکر میکنم این الان خونه ک رفت چجور مامانی داره چقدر خوشبخته چی در انتظارشه .چجور شوهری بهش میخوره داشته باشه....اصلا نمیدونم راست در میان یا فقط تصور منه چون رو غریبه ها اینطورم

بازم خداروشاکریم که توهماتت رو تو سایت نمی ریزی  مثل بعضیا

سن و سالم از این حرفا گذشته😁

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.